Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Ge pomoc
#1
Jak dodac budynek placebale przez ge
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=12626 masz tu poradniki
 
Odpowiedz
#3
wszystko zrobiłem budynek stoi ale nie działa funkcja napełniania popełniłem bład gdzies czy co ?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Potrzebna Pomoc marek136 1 261 07-22-2020, 16:44
Ostatni post: Darecki30
  Pomoc Przemek Jasinski 0 332 06-24-2020, 17:15
Ostatni post: Przemek Jasinski
  Pomoc w edycji mapy filc1906 1 361 05-05-2020, 18:57
Ostatni post: ibrakadabra
  Pomoc GE Matlixx 3 489 04-05-2020, 16:15
Ostatni post: Szysiu
  pomoc kowalczyk5 0 329 02-16-2020, 14:52
Ostatni post: kowalczyk5
  pomoc kowalczyk5 0 362 02-15-2020, 10:19
Ostatni post: kowalczyk5
  pomoc kowalczyk5 5 484 02-13-2020, 18:58
Ostatni post: kowalczyk5
  Pomoc w mapie Przemek Jasinski 3 532 02-02-2020, 18:15
Ostatni post: Przemek Jasinski
  Pomoc Przemek Jasinski 0 285 01-30-2020, 19:52
Ostatni post: Przemek Jasinski
  Pomoc blady28 0 319 12-30-2019, 20:57
Ostatni post: blady28



Przegląda: 1 gości

Menu