Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

silosy Tigery
#1
Witajcie mam problem chciałem dodać silosy do swojej mapki silosy export selection with files z mapki Lehndorf  i dodaje do swojej mapki ale w grze nie działają jest tylko cos takiego w xml modDesc tak <storeItem xmlFilename="maps/placeables/Hofsilo/farmSiloLarge1.xml" /> foto Pomocy plis.

Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
gdzie trzeba dopisać w plikach xml te silosy by dało się tu wsypywać i wysypywać pomocy! jest jakiś poradnik
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Silosy do zboża Rolnik009 2 318 10-03-2020, 18:48
Ostatni post: Rolnik009
  silosy myro7771 0 323 04-26-2020, 20:50
Ostatni post: myro7771
  Silosy na mapie Małopolska Wieś GTR 0 456 02-15-2020, 21:34
Ostatni post: GTR
  Silosy na nowej mapie Damian212 3 551 02-05-2020, 15:51
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu