Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

CoursePlay .
#1
Witam , normalnie oszalał dziad , nagrałem trase , ustawiłem punkt Kiprowania , ta ta menda Sąsiad wysypuje albo przed silosem lub za silosem . Dodam że nagrywam z pola do silosu i z powrotem . Ładuję przeładowczą dopełna przyczepy , puszczam go w trase a ten dziad takie cyrki odpindala Przerażony . Pytanie jak poprawnie te Mende ustawić lub jaki jest najnowszy CP , moja wersja to -- 6.01.00364
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Odświeżam Temat ....
 
Odpowiedz
#3
no i co do tego CoursePlay jak ma być zapisany w mods bo widziałem rożne wersje np: zzzzCoursplay czy Courseplay_6_01_00378 pozdrawiam
 
Odpowiedz
#4
(02-01-2020, 18:38)myro7771 napisał(a): no i co do tego CoursePlay jak ma być zapisany w mods bo widziałem rożne wersje np: zzzzCoursplay czy Courseplay_6_01_00378 pozdrawiam

Ja mam tak -- Courseplay_6_01_00378 , działa , tylko nie wysypuje do silosów tylko przed albo za silosem .
 
Odpowiedz
#5
Prawidłowa nazwa to "FS19_Courseplay", opcjonalnie może też być "FS19_Courseplay_dev". Co do problemu to po 1 pisz normalnie a nie próbujesz jakąś gwarą wiejską czy coś... Po 2 na YT jest sporo poradników i z tego co pamiętam to tam po prostu przejeżdżało się przez silos nawet z pustą przyczepą, a jak już się włączyło nagrany kurs to kierowca prawidłowo wykrywał silos i w nim rozładowywał. Nie podałeś też czy z oryginalną przyczepą i ciągnikiem jest taki sam problem, niestety, ale jeśli jakiś mod nie jest poprawnie zaprogramowany to CP nie będzie prawidłowo z nim działał. Polecam obejrzeć najlepiej zagraniczne filmiki, nawet nie musisz ich słuchać wystarczy że zobaczysz co robią.
 
Odpowiedz
#6
Maszyny Oryginalne czy z modów to i tak Lipa , przejeżdzając przez zsyp to tylko lekko zwolni i dalej na pole zapierdziela .
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
Musisz mieć najwyraźniej ustawiony zły tryb lub coś innego źle robisz, zobacz te poradniki na YT najlepiej.
 
Odpowiedz
#8
Ziuita już oczy bola od tego gapienia sie w te poradniki . Powiem tak , jak sie patrzy interfejs od CP to 1 z Lewej klikałem , nagrywałem trase ustawiłem Punkt Kiprowania , Klikałem 2 od Lewej to samo i bodajże 3 ( te linie co jest ) we wszystkich to samo albo kipruje przed , za Silosem lub wcale .
 
Odpowiedz
#9
Nie kojarzę, aby w trybie transportu do silosu wymagane było ustawianie punktu kiprowania. Tak więc nie wiem jakie ty te poradniki oglądasz.
 
Odpowiedz
#10
Ok dzięki tak zapisze FS19_Courseplay pozdrawiam
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Właczenie HUD courseplay Nemeziso00o 3 70 Wczoraj, 19:13
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay - "Brak kombajnu w zasięgu" ShizeR 5 308 10-13-2020, 21:57
Ostatni post: krys239
  Courseplay nie ładuje przyczep/beczkowozów itp. kiedy nie ma gracza w pojeździe. eGhuthek 0 209 08-26-2020, 16:05
Ostatni post: eGhuthek
  włączanie courseplay mk926 1 407 07-09-2020, 21:26
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay i sieczkarnia googlownik 2 513 04-30-2020, 16:53
Ostatni post: googlownik
  Courseplay a lemież Pyra Pyra 10 1,227 02-20-2020, 11:31
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay - sprzedaż zboża Mateusz Drabson 1 542 01-01-2020, 01:34
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay & Auto Drive shark666 6 879 11-29-2019, 23:37
Ostatni post: shark666
  courseplay...nie reaguje lime96 3 881 10-18-2019, 21:23
Ostatni post: Creeperowy
  Pieniądze + courseplay kauczuk14 4 769 08-31-2019, 10:47
Ostatni post: kauczuk14



Przegląda: 1 gości

Menu