Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

jak ustawić obszar zwierząt gdzie mają chodzić
#1
Witam, tak jak w temacie nie wiem jak ustawić tego obszaru maja chodzić krowy jak to zrobić ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z brakiem zwierząt burzowy 1 179 08-22-2020, 21:17
Ostatni post: Darecki30
  -masz zbyt wiele zagrod dla zwierzat. najpierw musisz jakies sprzedac fs 19 lime96 5 440 08-05-2020, 09:19
Ostatni post: RAFALEX
  Gdzie kupić cielaki ? taczek 4 208 07-09-2020, 19:55
Ostatni post: taczek
  Statystyki zwierząt kauczuk14 1 424 04-26-2020, 19:53
Ostatni post: playmaker
  Wyłączenie zwierząt. Małorolny92 0 366 04-04-2020, 10:47
Ostatni post: Małorolny92
  Brak zakładki zwierząt pod ESC na Seasos's AgroMaster 1 559 12-27-2019, 18:51
Ostatni post: Grzesiu1091
  Ustawienie obszaru dla zwierząt Vertonosky 0 424 12-12-2019, 17:58
Ostatni post: Vertonosky
  Gdzie wsadzić ss do giants editor? IKSIK 1 392 09-25-2019, 15:49
Ostatni post: Rusheer
  Liczba zwierząt pawelek_n 0 435 09-22-2019, 12:46
Ostatni post: pawelek_n
  Czystość zwierząt kauczuk14 1 381 09-20-2019, 15:43
Ostatni post: kauczuk14



Przegląda: 1 gości

Menu