Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Claas Scorpion
#1
Witam mam problem z tankowaniem CLAAS scorpion z dodatku CLAAS nie mogę uzupełnić paliwa.Wersja dodatku najnowsza gry też wszystko oryginalne usunąłem wszystkie mody i dalej to samo proszę o pomoc. Pozdrawiam Marcin.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Scorpion ma taki błąd do premiery, wynikający z błędu w maszynie, miejmy nadzieję poprawią go w update :/
 
Odpowiedz
#3
Dzięki za informację trochę długo trwa naprawa tego błędu a szkoda fajna ładowarka.
 
Odpowiedz
#4
Błąd jest dawno naprawiony, jak wiele innych z tego dodatku, ale z niewiadomych przyczyn nie udostępniają aktualizacji dla tego dodatku.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  DLC Claas patryk1992r8 3 495 06-12-2020, 07:33
Ostatni post: Emrys
  Claas dlc problem z serwerem dedykowanym Monster3 4 526 02-17-2020, 19:11
Ostatni post: Monster3
  DLC Dodatek Platinum CLAAS Darecki30 7 698 12-09-2019, 21:47
Ostatni post: Darecki30
  DLC Claas Tomy7930 2 689 12-05-2019, 07:38
Ostatni post: Tomy7930



Przegląda: 1 gości

Menu