Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Model nie daje cienia
#1
Ostatnio zaczelem modelowac w ac3d 7.0.11 budynek i po przeslaniu przez blendera 2.79 
model nie daje cienia i nie wiem co mam zrobic
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  model drabiny jak usunąć? Darecki30 2 291 09-04-2020, 23:20
Ostatni post: Darecki30
  model i3d Vertonosky 4 633 05-05-2020, 18:40
Ostatni post: Vertonosky
  Model JestemJohn2K20 1 399 04-13-2020, 20:51
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Brak cienia Darecki30 4 510 03-29-2020, 16:18
Ostatni post: Darecki30
  Nakładanie txt na model Vertonosky 2 472 01-05-2020, 14:01
Ostatni post: Vertonosky
  Shader model 3 krzysiu12 4 587 11-20-2019, 19:12
Ostatni post: krzysiu12
  Model jak lustro Damian Leśniewski 7 694 10-27-2019, 16:36
Ostatni post: Damian Leśniewski
  Problem z Shader Model po aktualizacji Windows 10 1903 Goral19 10 2,198 06-27-2019, 08:20
Ostatni post: Goral19
  Model budynku Tadeusz Raczynski 4 775 01-06-2019, 22:47
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Shader Model Kuba Stelmach 10 2,617 11-25-2018, 13:02
Ostatni post: Kuba Stelmach



Przegląda: 1 gości

Menu