Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem
#1
Witam wszystkich mam problem pobrałem narzędzie giants editor i chciałbym edytować sobie mapę lubelska-dolina-v3-1 i nie umiem po włącznie programu wyskakuje takie coś (zdjęcie w linku) i program się wyłącz a jest to super mapa i chciałbym na niej grac po edycji proszę o pomoc jeśli ktoś wie co mam zrobić z góry dzięki pozdrawiam ;)
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
"Odpalasz GE przechodzisz do File-Preferences w zakładce General musisz podać ścieżkę zainstalowanej gry.
Game Installation-Installation Path np: D :/Program Files (x86)/Farming Simulator 19/" .....pomogłem wiesz co robic
 
#3
(02-15-2020, 09:07)ibrakadabra napisał(a): "Odpalasz GE przechodzisz do File-Preferences w zakładce General musisz podać ścieżkę zainstalowanej gry.
Game Installation-Installation Path np: D :/Program Files (x86)/Farming Simulator 19/" .....pomogłem wiesz  co robic

Zrobiłem, wszystsko dodałem ścieżkę Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. mapa się włącza ale po usunięciu i zapisaniu jej gdy włączam ją w farming to ładuje się chwile i farming się wyłącza nie wiem co mam robić bo nie za bardzo znam się na plikach gry itp. chciałbym aby farma wyglądała tak Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. jeśli ktoś może mi usunąć te pare rzeczy z głównego gospodarstawa i dodać na dysk googla i wysłać link do pobrania to byłbym bardzo wdzięczny. Lub chociaż pomóc co robię źle?
 
#4
musisz zrobić to jeszcze raz po kolei....po edytowaniu mapy i jej zapisaniu spakowac całąą zawartosc folderu w format zip następnie odpalic nowy save bo na starym to nie będzie działać i podstawa wywalic zawartosc folderu shader_cashe w dokumentach ...i na nowym save ją odpalić
 
#5
(02-15-2020, 14:53)ibrakadabra napisał(a): musisz zrobić  to jeszcze raz  po kolei....po edytowaniu mapy  i jej zapisaniu spakowac całąą zawartosc  folderu  w format zip następnie  odpalic  nowy save  bo na  starym to nie będzie działać i podstawa  wywalic zawartosc folderu shader_cashe  w dokumentach ...i na  nowym save  ją  odpalić

Zrobiłem wszystko jak mi kazałeś niestety dalej gra gdy się wczytuje nowy save farming się wyłącza Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. dale tutaj link do mapy w której usunołem to co chciałem możesz mi połączyć tą mapę z plikami normalnej mapy i dać link do dysku google abym sobie to pobrał dodał do folderu mods i działało proszę bo nie mam do tego siły ?
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z instalacja Kamil99 1 231 07-20-2020, 20:02
Ostatni post: Ziuta
  Problem z kluczem produktu do: FS17 Oficjalny dodatek 2 Snoper Smokio 3 543 07-01-2020, 14:55
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą Kacper0345 1 1,037 04-25-2020, 13:00
Ostatni post: ninjafarmer404
  xbox one + win 10 wspólna gra problem mateuSZostek 2 1,021 04-16-2020, 02:36
Ostatni post: mateuSZostek
  problem z modyfikacjami Tony_Stark 1 1,220 12-27-2019, 11:19
Ostatni post: krys239
  Problem z modem Season mateuszkasiek 0 1,357 12-06-2019, 13:22
Ostatni post: mateuszkasiek
  Problem z trawą zajawkowiecone 0 1,435 12-04-2019, 23:48
Ostatni post: zajawkowiecone
  Problem z grom jakob4721 4 1,657 10-07-2019, 18:09
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  problem z podnosnikiem 8MG 2 1,028 09-05-2019, 10:21
Ostatni post: 8MG
  problem z mapa w ge Jakub Karbowiak 3 829 09-02-2019, 20:05
Ostatni post: Rusheer



Przegląda: 1 gości

Menu