Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants editor
#1
Czy to nomalne ze po wyeksportowaniu 3 modeli waza one 450mb bo dla mnie to troche dziwne.Eksportowalem z orginalnej mapy
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
nie na pewno nie ...coś dupneło ci podczas exportowania aby to zrobić poprawnie utwórz nowy folder na pulpicie i nazwij go jak chcesz na DATA wejdz w tę mapę zaznacz obiekty te które chcesz wyexportowac kliknij file Export Selection with Files pokaze ci sie okno dialogowe i wyexportuj te obiekty pod wskazany przez ciebie folder ...to wszystko
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 155 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 101 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor krecion7887 8 609 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 579 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 418 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 352 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Giants Editor Wolnyls11 4 1,522 03-07-2020, 12:46
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants 8.0.0 ehh WooYaaChek 3 719 02-11-2020, 18:36
Ostatni post: Ziuta
  problem z giants editor arek2211 1 547 02-03-2020, 17:33
Ostatni post: arek2211
  Giants Editor fast game 5 911 01-23-2020, 22:24
Ostatni post: fast game



Przegląda: 1 gości

Menu