Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak zmienić moc maszyny?
#1
Witam.Tak jak w temacie. Jak zmienić moc maszyny?

Z góry dziękuje Big Grin
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=13727
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie widzę modelu maszyny w GE AgroMaster 6 279 11-01-2020, 01:19
Ostatni post: AgroMaster
  Jak stworzyć specular do maszyny i zaktualizować shadery? AgroMaster 0 144 10-28-2020, 03:11
Ostatni post: AgroMaster
  Jak zmienić folder docelowy modów mathriuyt 10 710 10-27-2020, 10:34
Ostatni post: mathriuyt
  Maszyny na multi Lojalny 2 452 04-07-2020, 09:55
Ostatni post: kawka0032
  oryginalne maszyny Darecki30 1 552 03-28-2020, 14:54
Ostatni post: Ziuta
  Opuszczenie maszyny pawel1188 0 343 03-01-2020, 11:19
Ostatni post: pawel1188
  naprawa maszyny martin352 0 395 12-30-2019, 16:51
Ostatni post: martin352
  Jak na mapie Babrosty zmienić Textury ziemi Kasa 1314 1 618 12-26-2019, 18:32
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Jak zmienić tekstury belek kołek 123 0 636 11-04-2019, 18:10
Ostatni post: kołek 123
  Zmiana mocy maszyny kauczuk14 8 1,307 09-10-2019, 19:27
Ostatni post: kauczuk14



Przegląda: 1 gości

Menu