Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Ustawianie budynków
#1
Witam, mam taki problem, bo gram na mapie nizina mazowiecka i gram na poziomie kierownik gospodarstwa, i jak wiadomo trzeba sobie postawić budynki od początku, i mam zakupiony land teren wyrównany,  a gdy chce postawić budynek(obora, chlew, gospodarstwo, garaże) to pisze mi komunikat teren nie należy do ciebie, lub nie można przekształcać tego terenu, a jak już postawie budynek to on stoi na środku placu i nic więcej nie można postawić. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem, dodam że na Osinie mam tak samo. Pozdrawiam
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Pobierz sobie mod "Place any where" to jest podstawowy mod przy ustawianiu budynków
 
Odpowiedz
#3
Ok sprawdzę ten modzik. Dzięki
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak budynków u drugiej osoby na Multiplayer slaXooo 0 298 09-20-2020, 16:04
Ostatni post: slaXooo
  Zniknięcie wszystkich budynków Rollnick 1 206 07-08-2020, 10:58
Ostatni post: EngineV8
  Mapa Geiselsberg - brak budynków One 0 427 10-02-2019, 17:40
Ostatni post: One
  Problem z dodawaniem budynków skibol83 1 1,444 01-31-2019, 21:59
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu