Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

PGR Bruzda Obornik
#1
Witam!

Nie mam pojęcia czy był już taki wątek ,a mianowicie nie mogę naładować obornika od krów z tej dużej płyty. Próbowałem nawet taśmami i nic to nie dało.

Edit: U trzody można naładować


PS:
1. Gram na porach roku
2. Wersja steam ( żeby nie było że pirat)
3. Gram na innych mapach z tymi modami co mam i nie ma takiego problemu
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Obornik i gnojowica na sesons slafcio 4 419 09-01-2020, 15:33
Ostatni post: lodowy wilk
  gnojowica obornik Taktyk POLSKA 3 410 01-27-2020, 10:18
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Obornik blady28 0 412 01-20-2020, 23:21
Ostatni post: blady28
  Obornik u krów, nie można ruszyć enevis85 1 456 11-05-2019, 13:26
Ostatni post: enevis85
  Mapa Babrosty.Obornik. Real 0 368 10-07-2019, 10:38
Ostatni post: Real



Przegląda: 1 gości

Menu