Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak zrobic pda
#1
Jak zrobic pda mapy chodzi o to ze dodałem kilka nowych terenów i nie wiem jak to zrobic
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(03-16-2020, 17:46)Przemek Jasinski napisał(a): Jak zrobic pda mapy chodzi o to ze dodałem kilka nowych terenów i nie wiem jak to zrobic

Jezeli chodzi Ci o zaktualizowaną mapę to w ge wchodzisz i oddalasz na środku widok tak byś widział całą mapę.  Robisz screena i zapisujesz w dds.   Tylko rozmar mapy musi byc w formacie prostokąta. tzn 256 na 256 albo 512 na 512 itd    Zapisujesz to i podmieniasz z wcześniejsza mapką w folderze.  Polecam uzywac do tego  programu paint.net
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 292 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Co zrobic zeby zmienic pieniadze na poczatku gry z 100tys do 2 mln na start AgrotechnikPL 0 319 07-20-2019, 14:53
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Jak zrobić PDA do mapy 4X Jacek Stepien 4 1,063 03-18-2019, 05:22
Ostatni post: Jacek Stepien
  Co zrobić aby Opryskiwacz samojezdny zostawiał slady reczul10 4 694 02-25-2019, 17:54
Ostatni post: shaqFS



Przegląda: 1 gości

Menu