Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Reshade + epic games launcher
#1
Witam, mam pytanko czy dałoby się jakoś zrobić żeby po każdym jednorazowym odpaleniu gry nie trzeba było od nowa ustawiać shaderów (reshade) w launcherze od epic games?  Angry
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  reshade AM_9 6 350 11-03-2020, 17:39
Ostatni post: AM_9
  Reshade Ustawienia Teksai 0 199 10-15-2020, 12:18
Ostatni post: Teksai
  Reshade kursor guitarsolo 2 407 09-06-2020, 21:31
Ostatni post: guitarsolo
  jak dodac Realistic Lighting 2 JBX Settings v1.9.12 – Reshade v4.0.2 FS19 Welcio17 1 1,521 12-03-2018, 19:10
Ostatni post: Welcio17



Przegląda: 1 gości

Menu