Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Model
#1
Czy istnieje jakas mozliwosc przekonwertowania modelu tak aby go przerobic np w programie blender czy ac3d ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(04-13-2020, 19:58)JestemJohn2K20 napisał(a): Czy istnieje jakas mozliwosc przekonwertowania modelu tak aby go przerobic np w programie blender czy ac3d ?

Tak.  Zaznacz model W Ge daj  zapisz jako i na dole pod nazwa uzyj rozszerzenia obj. Rozszerzenie obj mozesz otwierac programem blender i ac3d. Po tym wszystkim jak zedytujesz juz eksportujesz to blenderem do i3d i to wszystko.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  model drabiny jak usunąć? Darecki30 2 161 09-04-2020, 23:20
Ostatni post: Darecki30
  model i3d Vertonosky 4 516 05-05-2020, 18:40
Ostatni post: Vertonosky
  Model nie daje cienia JestemJohn2K20 0 238 02-09-2020, 20:36
Ostatni post: JestemJohn2K20
  Nakładanie txt na model Vertonosky 2 377 01-05-2020, 14:01
Ostatni post: Vertonosky
  Shader model 3 krzysiu12 4 493 11-20-2019, 19:12
Ostatni post: krzysiu12
  Model jak lustro Damian Leśniewski 7 582 10-27-2019, 16:36
Ostatni post: Damian Leśniewski
  Problem z Shader Model po aktualizacji Windows 10 1903 Goral19 10 1,901 06-27-2019, 08:20
Ostatni post: Goral19
  Model budynku Tadeusz Raczynski 4 673 01-06-2019, 22:47
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Shader Model Kuba Stelmach 10 2,298 11-25-2018, 13:02
Ostatni post: Kuba Stelmach
  shader model 3.0 Local 2 1,244 11-20-2018, 18:30
Ostatni post: Local



Przegląda: 1 gości

Menu