Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
farming
#1
Mam broblem z farmingiem symulatorem 2015 jak mam profil sprzętowy wybrać to powinno pisac auto hight a prosze auto medium coś się chyba zbagowało co z tym moge zrobić proszę o pomoc !!!
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Opcja auto aitomatycznie dostosowuje grafikę pod możliwości komputera. Jeśli masz sugerowane medium, znaczy się że twój sprzęt najlepiej pociągnie tę grę na tym właśnie ustawieniu.
I popracuj trochę nad błędami w pisowni.
"Mądremu dwa słowa wystarczą, a głupiemu to i referatu mało"- jak wiesz kto to powiedział to wystarczy.
 
Odpowiedz
#3
możesz sobie zmienić na dowolne ustawienia grafiki i kontrolować działanie gry
 
Odpowiedz
#4
(05-13-2016, 15:08)user12 napisał(a): Opcja auto aitomatycznie dostosowuje grafikę pod możliwości komputera. Jeśli masz sugerowane medium, znaczy się że twój sprzęt najlepiej pociągnie tę grę na tym właśnie ustawieniu.
I popracuj trochę nad błędami w pisowni.

Ale przy moim starym kompie pisało auto hight a na tym pisze auto medium a ten jest lepsdzy od tamtego o wiele lepszy ??
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Farming Simulator 17 (Polski) nie jest zainstalowany Plotaaa 11 137 11-29-2016, 19:46
Ostatni post: Mefiu
  Instalator Farming Simulator 15 Norbusss1 16 348 10-03-2016, 21:35
Ostatni post: Norbusss1
  Farming Simulator nie odpowiada Krystyna Jp 1 73 10-01-2016, 17:35
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  Farming 15 New Holland T6 Konsola Tura oski96 1 84 08-21-2016, 16:25
Ostatni post: MichaelMF
  Farming Simulator 2015 Multiplayer damianwwdw 1 111 07-04-2016, 17:32
Ostatni post: Ziuta
  Farming Simulator 2015 bład podczas zapisu. neriss 10 246 04-28-2016, 14:35
Ostatni post: rolnikzfarminga
  Dodatek Gold do farming simulator 2015 matiki 0 96 04-16-2016, 14:40
Ostatni post: matiki



Przegląda: 1 gości

Menu