Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Trawa na osinie
#1
Cześć, mam problem, mianowicie gdy chcę wykosić trawę na mapie osina to powstają pokosy, lecz trawa zostaje widoczna w tym samym stadium wzrostu

Dziękuję za pomoc z góry
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=14817 tu masz odpowiedz to pytania
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Trawa kasztaniak92 0 161 09-16-2020, 20:20
Ostatni post: kasztaniak92
  Trawa GE Szysiu 0 215 04-02-2020, 08:56
Ostatni post: Szysiu
  Trawa zimą z modem Seasons jakubini 2 414 03-11-2020, 20:32
Ostatni post: jakubini
  Siano/Trawa Małorolny92 2 488 03-11-2020, 18:34
Ostatni post: Małorolny92
  Trawa/siano Małorolny92 0 345 03-07-2020, 12:30
Ostatni post: Małorolny92
  Problem Seasons trawa nie odrasta Teksai 3 512 02-14-2020, 18:25
Ostatni post: kosmiak0
  brud Wapno..brud trawa Darecki30 5 743 12-23-2019, 13:37
Ostatni post: Misio
  Trawa Season 19 z mapy Agromash AgrotechnikPL 0 450 09-03-2019, 18:48
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Trawa Małorolny92 0 438 08-04-2019, 15:06
Ostatni post: Małorolny92
  Trawa Małorolny92 1 495 07-28-2019, 17:17
Ostatni post: Szysiuuu



Przegląda: 1 gości

Menu