Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

AC3D TEXTURA KONWERT :)
#1
Witam wszystkich ! :Smile mam w planach zrobic kolejna mapke tym razem taka zagraniczna lecz w stylu polskim! :Smileszukałem troche fajnych budynków ale nie pasuja wiem postanowiłem zrobic własne ! szukam kogos kto by mi dobrze wytłumaczył co i jak ! najlepiej spotkac sie na Team Speak 3 :SmileMam nadzieje ze ktos podejmie sie nauki MNIE :Big Grin  Pozdrawiam Smile
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Lo panie Big Grin masz poradnik na Yt polecam 9micheal ( czy jakoś tak ) ziomuś od podstaw Cie nauczy.
 
Odpowiedz
#3
No niezbyt Sad
 
Odpowiedz
#4
9michael6LS czy chodzi o niego ? jesli tak to on robi maszyny a ja nie chce maszyn tylko budynki Big Grin
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Z ac3D do Giantsa Szymcio Team 4 1,584 06-20-2016, 18:40
Ostatni post: Szydar
  Textura lasu jak dodać w GE? Husky 0 878 06-19-2016, 20:21
Ostatni post: Husky
  Textura hd bartez1bartek 9 1,988 06-05-2016, 18:31
Ostatni post: Ziuta
  Konwert traktora Qacperrro 1 966 05-28-2016, 17:34
Ostatni post: MichaelMF
  Problem z Texturą Rollermix 2 1,124 05-26-2016, 09:18
Ostatni post: Rollermix
  AC3D BLENDER DamianQ 3 1,321 05-21-2016, 18:00
Ostatni post: mateo5590
Smile konwert super farmer 7 1,707 05-16-2016, 17:33
Ostatni post: user12
  Prośba o konwert modu z ls 13 do 15 Jakub Jasiński 0 807 05-07-2016, 13:20
Ostatni post: Jakub Jasiński
  AC3D Pomocy!!! :( DamianQ 0 826 04-18-2016, 20:20
Ostatni post: DamianQ



Przegląda: 1 gości

Menu