Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Textura
#1
Chłopaki pomocy co mam zrobic zeby wkoncu Textura mi sie nie błyszczała? sam robie budynki i nakładam tex ale jak wstawie ja do mapy to sie błyszczy mam juz tego dosyc! ;////
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
window / material editing

[Obrazek: przechwytywanie52kr6.png]
wyzeruj
 
Odpowiedz
#3
Próbowałem i nadal to samo ;//
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
#4
Mam ten sam problem

http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=2076
 
Odpowiedz
#5
W miejscu, które pokazał wam Lamb0 poniżej zakreślonych liczb jest linijka "cos Power". Tam też ustawcie 0. powinno zadziałać.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
Misio mordo kochana pomogłeś Big Grin Big Grin Big Grin Dziękiiii Big Grin
 
Odpowiedz
#7
Nie za ma co Tongue Tongue Tongue Tongue  . Po to jest to forum. Pozdro Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  AC3D textura DamianQ 0 68 10-09-2016, 19:56
Ostatni post: DamianQ
  Biała textura. cichy33 7 112 08-25-2016, 19:43
Ostatni post: jerzol
  Textura orki oraz kultywacji DamianQ 8 199 07-25-2016, 09:36
Ostatni post: DamianQ
  Dziwna textura bartez1bartek 5 253 07-22-2016, 22:12
Ostatni post: bartez1bartek
  Problem z textura kamil11527 1 168 06-26-2016, 22:04
Ostatni post: bartez1bartek
  Textura DamianQ 3 149 06-26-2016, 21:25
Ostatni post: bartez1bartek
  Textura lasu jak dodać w GE? Husky 0 90 06-19-2016, 22:21
Ostatni post: Husky
  Textura hd bartez1bartek 9 236 06-05-2016, 20:31
Ostatni post: Ziuta
  Problem z Texturą Rollermix 2 142 05-26-2016, 11:18
Ostatni post: Rollermix
  AC3D TEXTURA KONWERT :) DamianQ 3 189 05-16-2016, 19:16
Ostatni post: DamianQ



Przegląda: 1 gości

Menu