Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

jak dodać kolizje do budynku w ge 8.0.0
#1
proszę o pomoc bo nie wiem jak dodać
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Hej nie wiem czy dobrze rozumiem ale chodzi ci o nie przenikanie przez ściany i tp: jak tak to zaznacz to...
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
 
Odpowiedz
#3
Podepnę się do Tematu . W takim przypadku jak Pokazałeś na zdjęciu Wapno przenika przez ściany , jak temu zaradzić ?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 213 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  problem z kupnem budynku 85camillo 0 263 04-14-2020, 07:32
Ostatni post: 85camillo
  LS 19 jak dodać dwa rodzaje dźwięków do ciągnika trikster98 1 423 03-15-2020, 20:39
Ostatni post: user12
  jak dodać obiekty placeable do mapy 12lukasz22 1 778 01-06-2020, 19:06
Ostatni post: krys239
  Przeniesienie budynku kauczuk14 2 1,791 09-10-2019, 19:04
Ostatni post: user12
  Jak dodać sobie więcej zboża do silosu w Save? matiks131 0 704 08-18-2019, 10:38
Ostatni post: matiks131
  Jak skasować kolizję słupa? AgroMaster 1 323 08-11-2019, 17:15
Ostatni post: Ryzen Farming
  tekstura budynku guitarsolo 0 228 07-22-2019, 22:54
Ostatni post: guitarsolo
  Jak dodać nową konfigurację do maszyny? AgroMaster 0 457 06-20-2019, 20:48
Ostatni post: AgroMaster
  Zmiana funkcji budynku AgroMaster 15 1,346 05-04-2019, 22:34
Ostatni post: AgroMaster



Przegląda: 1 gości

Menu