Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor 6.0.5
#1
Witam, mam problem z GE gdyż po wczytaniu moda nic się nie wyświetla, całe okno gdzie powinien być mod jest szare. W poprzedniej wersji było wszystko dobrze, ale stało się to samo więc zaktualizowałem i nic.



Przy okazji na mapach jak ***** v7 i TPW v3 textura ziemi jest ciemna i taka trochę "kropkowata", Soil moda nie mam.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Odpal sam GE,wejdź w zakładke File,kliknij Open i wybierz plik i3d.
A jak to nie pomoże to przeinstaluj wersje na 6.0.2 bo według mnie jest ona najlepsza.
 
Odpowiedz
#3
Nic nie pomaga
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wielmoża Edit Venturio i giants editor ursusrolnik 2 1,288 06-21-2016, 23:01
Ostatni post: ursusrolnik
  Giants Editor problem dudi777 7 2,287 06-13-2016, 16:20
Ostatni post: Ziuta
  Problem Z Giants Editor 6.0.3 kamil_2704 4 1,759 06-08-2016, 15:30
Ostatni post: eurat
  Giants editor-nie czyta pliku xml mrpawcio 11 3,096 06-05-2016, 11:32
Ostatni post: mrpawcio
Sad Giannts editor Kubx11 1 1,036 06-01-2016, 15:18
Ostatni post: Lamb0
  Giants Editor partus 4 1,474 05-30-2016, 15:04
Ostatni post: partus
  Problem z Giants Editor 6.0.3 Qacperrro 6 1,642 05-27-2016, 09:00
Ostatni post: Qacperrro
  Giants Editor przestał działać Dominik Kozber 1 883 05-21-2016, 14:41
Ostatni post: eurat
  giants przestał działać Dorian Jelonek 7 1,812 04-27-2016, 13:18
Ostatni post: SiwyLs
  Giants editor Rafał Zalewski 3 1,189 04-20-2016, 16:26
Ostatni post: Mariusz Werla



Przegląda: 1 gości

Menu