Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giants Editor 6.0.5
#1
Witam, mam problem z GE gdyż po wczytaniu moda nic się nie wyświetla, całe okno gdzie powinien być mod jest szare. W poprzedniej wersji było wszystko dobrze, ale stało się to samo więc zaktualizowałem i nic.



Przy okazji na mapach jak ***** v7 i TPW v3 textura ziemi jest ciemna i taka trochę "kropkowata", Soil moda nie mam.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Odpal sam GE,wejdź w zakładke File,kliknij Open i wybierz plik i3d.
A jak to nie pomoże to przeinstaluj wersje na 6.0.2 bo według mnie jest ona najlepsza.
 
Odpowiedz
#3
Nic nie pomaga
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Program Giants Engine 6.0.2 Przestał Działać FudyGand 0 14 9 godzin(y) temu
Ostatni post: FudyGand
  ,,Giants Engine 6.0.2 przestał działać" Grendel 5 120 11-18-2016, 22:23
Ostatni post: Grendel
  GIANTS EDITOR 6.0.6 adam123 1 132 10-25-2016, 21:42
Ostatni post: kowalplock
  Giants Editor Kubcioo 11 295 10-09-2016, 10:19
Ostatni post: Kubcioo
  konwert giants 6.0.3 do giants 5.03 Robert Abramczyk 3 118 10-07-2016, 20:09
Ostatni post: Robert Abramczyk
  giants editor rafi555 9 427 09-24-2016, 12:57
Ostatni post: rafi555
Sad Giants Editor. Pomocy !!! :( Tobiaaasz125 14 419 09-11-2016, 15:07
Ostatni post: Tobiaaasz125
  giants engine 6.0.2 nie odpowiada 8MG 0 166 09-07-2016, 12:35
Ostatni post: 8MG
  "Program Giants Engine przestał działać" RIGGES 12 559 08-26-2016, 00:17
Ostatni post: patrys52
  Podczas kupowania giants przestał działać 1pi 8 289 08-24-2016, 20:34
Ostatni post: 1pi



Przegląda: 1 gości

Menu