Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giants Editor 6.0.5
#1
Witam, mam problem z GE gdyż po wczytaniu moda nic się nie wyświetla, całe okno gdzie powinien być mod jest szare. W poprzedniej wersji było wszystko dobrze, ale stało się to samo więc zaktualizowałem i nic.



Przy okazji na mapach jak ***** v7 i TPW v3 textura ziemi jest ciemna i taka trochę "kropkowata", Soil moda nie mam.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Odpal sam GE,wejdź w zakładke File,kliknij Open i wybierz plik i3d.
A jak to nie pomoże to przeinstaluj wersje na 6.0.2 bo według mnie jest ona najlepsza.
 
Odpowiedz
#3
Nic nie pomaga
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Giants Editorem (mapa) Nakj 0 28 04-17-2017, 16:50
Ostatni post: Nakj
  Giants Editor Artur von Gajewski 7 177 03-11-2017, 23:21
Ostatni post: Artur von Gajewski
Sad Giants Editor - Usunięte drzewa a FPSy bez zmian GoscOdBMW 1 129 02-02-2017, 20:47
Ostatni post: GoscOdBMW
Exclamation Program Giants Engine 6.0.2 Przestał Działać FudyGand 0 130 01-21-2017, 23:35
Ostatni post: FudyGand
  ,,Giants Engine 6.0.2 przestał działać" Grendel 5 199 11-18-2016, 22:23
Ostatni post: Grendel
  GIANTS EDITOR 6.0.6 adam123 1 206 10-25-2016, 21:42
Ostatni post: kowalplock
  Giants Editor Kubcioo 11 395 10-09-2016, 10:19
Ostatni post: Kubcioo
  konwert giants 6.0.3 do giants 5.03 Robert Abramczyk 3 168 10-07-2016, 20:09
Ostatni post: Robert Abramczyk
  giants editor rafi555 9 637 09-24-2016, 12:57
Ostatni post: rafi555
Sad Giants Editor. Pomocy !!! :( Tobiaaasz125 14 535 09-11-2016, 15:07
Ostatni post: Tobiaaasz125



Przegląda: 1 gości

Menu