Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jak dodac bloto
#1
szukam dobrego poradnika jak dodac bloto do instniejacej mapy
 
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
(05-14-2016, 18:23)wyjman10 napisał(a): szukam dobrego poradnika jak dodac bloto do instniejacej mapy

zapewne nie znajdziesz - sam chce to mieć ale z tego co  w necie jest
 nie jestem w stanie nic zrobić - sam posta wstawiałem na forum ble ble ble kazali z poradnika robić  jak by tak ktoś nie potrafił tego przepaczować czy choroba wie co na moda to zrobić a nie jakieś ustawianie i zabawa plikami która roz*ierdala mózg ludzim jak mi bo z takigo czegoś nie idzie nic zrobić ,
czekam dalej i łącze się w cierpieniu razem z tobą .
 
#3
Proszę Big Grin

https://www.youtube.com/watch?v=w59vb1oVv7M
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  dodać soil mod do mapy adrix26 3 180 04-14-2017, 06:17
Ostatni post: Steeb
  jak dodac poziomowanie lyzki w ladowarce barti2019 0 139 03-01-2017, 19:02
Ostatni post: barti2019
  Jak dodać qq do silosu w biogazowi? Kubcioo 5 263 02-11-2017, 20:52
Ostatni post: MichaelMF
  Jak dodać nowe uprawy do maszyn? Roman9966 0 272 01-25-2017, 19:36
Ostatni post: Roman9966
Question Jak Dodać Światło i Drzwi na myszkę (Tak jak na oryginalnej mapce)??? Bartek20 2 354 01-24-2017, 15:39
Ostatni post: Bartek20
  jak dodać tip col do mapy ? tomek199924 0 205 01-12-2017, 18:06
Ostatni post: tomek199924
  Jak dodać skup w ls 17? Norek9 7 691 12-20-2016, 20:32
Ostatni post: Norek9
  Jak dodać mod sieczki szopek777 0 616 11-14-2016, 22:22
Ostatni post: szopek777
  JAk dodac stacje w radiu Welcio17 5 527 10-31-2016, 20:19
Ostatni post: jerzol
  Jak dodać koła bliźniacze do ciagnika Welcio17 1 231 08-23-2016, 19:59
Ostatni post: Welcio17



Przegląda: 1 gości

Menu