Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

jak dodac bloto
#1
szukam dobrego poradnika jak dodac bloto do instniejacej mapy
 
Taka tam sobie reklama.
#2
(05-14-2016, 16:23)wyjman10 napisał(a): szukam dobrego poradnika jak dodac bloto do instniejacej mapy

zapewne nie znajdziesz - sam chce to mieć ale z tego co  w necie jest
 nie jestem w stanie nic zrobić - sam posta wstawiałem na forum ble ble ble kazali z poradnika robić  jak by tak ktoś nie potrafił tego przepaczować czy choroba wie co na moda to zrobić a nie jakieś ustawianie i zabawa plikami która roz*ierdala mózg ludzim jak mi bo z takigo czegoś nie idzie nic zrobić ,
czekam dalej i łącze się w cierpieniu razem z tobą .
 
#3
Proszę Big Grin

https://www.youtube.com/watch?v=w59vb1oVv7M
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak dodać MR do Maszyn? FudyGand 4 275 03-11-2018, 02:53
Ostatni post: Dzi4d3k
  Jak dodać uprawę do silosu? Przemek Siedlecki 1 124 03-07-2018, 14:07
Ostatni post: pawulon
  Jak dodać wagon? michał21 4 300 03-03-2018, 16:33
Ostatni post: michał21
  Jak dodać kolizję do budynku aklam1 3 200 01-07-2018, 15:55
Ostatni post: Wolnyls11
  Jak dodać otwierane wrota do mapy Verton YT 4 356 12-21-2017, 15:33
Ostatni post: Verton YT
  Jak dodać uprawę dedar12 4 262 11-20-2017, 17:03
Ostatni post: dedar12
  Jak dodać uprawę do maszyny dedar12 1 214 11-20-2017, 13:40
Ostatni post: dedar12
  Jak dodać wode w giants editor? Michał MM 2 325 11-16-2017, 19:53
Ostatni post: Michał MM
  jak dodać skup bel cezus1111 0 190 09-17-2017, 09:30
Ostatni post: cezus1111
Question Jak dodać do mapy biegające psy? Konrad1327 0 225 09-04-2017, 16:25
Ostatni post: Konrad1327



Przegląda: 1 gości

Menu