Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z Magazynem *widze ze ciezko tutaj z pomoca
#1
Witajcie Słuchajcie mam mały problem, dlaczego na mojej farmie nie mogę wysypać zebranej pszenicy do magazynu?
wcześniej nie było problemu , ale teraz gdy chce wysypać pszenice to wyskakuje ze nie jest tu przyjmowana ,
Huh Huh Huh  o co chodzi?


[Obrazek: 5rJQE6.png]

[Obrazek: hCSdKoa.gif]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Może zapełniłeś zbiornik? xD
 
Odpowiedz
#3
(05-10-2020, 13:14)drzazga22 napisał(a): Może zapełniłeś zbiornik? xD

a czy to możliwe ,,? SPRAWDZALEM.

mam miejsca jeszcze duzo .... nie wiem co sie stalo...


Przerażony Przerażony

[Obrazek: hCSdKoa.gif]
 
Odpowiedz
#4
Chyba niektóre silosy mają tak że jeżeli np. mają 100 ton pojemności, to wszystkich upraw łącznie możesz nasypać 100 ton, czyli np 50 pszenicy i 50 jęczmienia. Masz jeszcze jakieś inne uprawy w silosie?
 
Odpowiedz
#5
(05-10-2020, 22:57)drzazga22 napisał(a): Chyba niektóre silosy mają tak że jeżeli np. mają 100 ton pojemności, to wszystkich upraw łącznie możesz nasypać 100 ton, czyli np 50 pszenicy i 50 jęczmienia. Masz jeszcze jakieś inne uprawy w silosie?

aby to sprawdzić , odsypałem trochę na przyczepę i z powrotem pojechałem wsypać.... 

nie mozna. dosypac nawed jak odsypalem, nie  rozumiem tego serio....
nie chce innej mapy 
ta zroblem dla siebie i mi sie podoba wiec nie wiem w czym problem.

[Obrazek: hCSdKoa.gif]
 
Odpowiedz
#6
mnie to wygląda na to że w tej stodole masz jeszcze inne dodane pkt rozładunku np; buraków czy tam innych upraw oprócz tego na zboże i teraz się nakłada jeden na drugi Trigger. a przyczepa po prostu wykrywa ten co jest bliżej Trigger...
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(05-11-2020, 13:01)Darecki30 napisał(a): mnie to wygląda na to że w tej stodole masz jeszcze inne dodane pkt rozładunku np; buraków czy tam innych upraw oprócz tego na zboże i teraz się nakłada jeden na drugi Trigger. a przyczepa po prostu wykrywa ten co jest bliżej Trigger...

PRZYJACIELU Dodgy ...

Korzystałem wcześniej z tego składowałem  
kopiłem stawiany magazyn. Bin polski  chciałem wsypać.. to samo. ten sam problem..

[Obrazek: 8OLHhu.png]

[Obrazek: hCSdKoa.gif]
 
Odpowiedz
#8
posiadasz ten mod??
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2019

lub ten??
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2019

jeśli tak to zobacz bez nich.. a jak nie to sprawdź mody które dodałeś przed tym problemem
 
Odpowiedz
#9
(05-11-2020, 16:21)Darecki30 napisał(a): posiadasz ten mod??
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2019

lub ten??
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2019

jeśli tak to zobacz bez nich.. a jak nie to sprawdź mody które dodałeś przed tym problemem

własnie pobrałem i sprawdziłem czy nadpisze ..niestety nie mam . to śmieszne :Big Grinym bardziej ze wsypywałem wcześniej kilka przyczep .. 
później trochę padało ..przestało i dalej kosiłem i pojawił się ten błąd Darecki

dobra udało się , jeden mod to powodował, temat do zamknięcia

[Obrazek: hCSdKoa.gif]
 
Odpowiedz
#10
czyli tak jak mówiłem.możesz przypomnieć jaki to mod??
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z teksturą podłoża JeryCF 0 30 Wczoraj, 19:05
Ostatni post: JeryCF
  Problem z masą ciagnika Teksai 2 123 09-22-2021, 04:29
Ostatni post: Teksai
  Problem z zapisywaniem M1Hu 1 142 09-19-2021, 13:35
Ostatni post: Darecki30
  Problem drogba14788888 0 155 09-05-2021, 16:12
Ostatni post: drogba14788888
  Problem z animacjami Mewinsky 6 319 08-27-2021, 17:22
Ostatni post: Ziuta
  Seasons problem Vertonosky 1 354 08-16-2021, 08:08
Ostatni post: Mirek777
  Problem z logiem Roxi2012 1 330 07-19-2021, 18:10
Ostatni post: Ziuta
  Simple IC problem HubPhotos 1 288 07-18-2021, 15:00
Ostatni post: HubPhotos
  Problem z włączeniem ModDesc PolskiRolnik1235 0 258 07-15-2021, 18:26
Ostatni post: PolskiRolnik1235
  sarutomasa map problem z pokosami Jarinio 0 432 06-27-2021, 18:57
Ostatni post: Jarinio



Przegląda: 1 gości

Menu