Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana pojemności w zagrodzie
#1
Witam, mam taki problem ściągnąłem chlew z modhub(pig husbandry) i on ma pojemność 50 sztuk, w pliku xml. zmieniłem sobie pojemność z 50 na 200 i gra mi tego mnie czyta, bo cały czas  wyświetla mi 50 sztuk. jak z tym sobie poradzić.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
postaw od nowa w grze, ewenutalnie źle to zrobiłeś Smile
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
#3
Już ogarnąłem temat do zamknięcia
 
Odpowiedz
#4
(05-13-2020, 08:33)Rolnik009 napisał(a): Już ogarnąłem temat do zamknięcia

Co poprawiłeś? bo nie bardzo wiem jak to zrobić
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana tekstury w mapie. mccormick2000 1 247 10-03-2020, 02:14
Ostatni post: Atanazy Rurka
  zmiana kamery Darecki30 2 225 09-28-2020, 13:26
Ostatni post: Darecki30
  Zmiana pojemności bel you_kamil 3 365 08-26-2020, 22:20
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Zmiana pozycji farmera AgroMaster 0 774 08-26-2020, 17:21
Ostatni post: AgroMaster
  zmiana postaci na save Darecki30 4 488 08-03-2020, 15:22
Ostatni post: Darecki30
  Zmiana tekstur drzew mod Season AgrotechnikPL 0 273 07-27-2020, 16:17
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Zwiększenie pojemności Kurnika/Obory/Chlewni SwontekPL 1 749 05-04-2020, 16:55
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Season - opady deszczu, zmiana wartosci wiisixtythreePL 1 543 04-28-2020, 07:29
Ostatni post: kosmiak0
  Zmiana tekstur upraw w mapie LuKaS 0 463 04-23-2020, 12:17
Ostatni post: LuKaS
  zmiana tekstury Darecki30 0 477 04-08-2020, 13:28
Ostatni post: Darecki30



Przegląda: 1 gości

Menu