Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana pojemności w zagrodzie
#1
Witam, mam taki problem ściągnąłem chlew z modhub(pig husbandry) i on ma pojemność 50 sztuk, w pliku xml. zmieniłem sobie pojemność z 50 na 200 i gra mi tego mnie czyta, bo cały czas  wyświetla mi 50 sztuk. jak z tym sobie poradzić.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
postaw od nowa w grze, ewenutalnie źle to zrobiłeś Smile
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
#3
Już ogarnąłem temat do zamknięcia
 
Odpowiedz
#4
(05-13-2020, 08:33)Rolnik009 napisał(a): Już ogarnąłem temat do zamknięcia

Co poprawiłeś? bo nie bardzo wiem jak to zrobić
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana Ceny . krys239 5 225 06-04-2021, 19:34
Ostatni post: krys239
  Zmiana wielkosi balotow w GlobalCompany - Stationary Balers Nemeziso00o 0 204 02-06-2021, 21:18
Ostatni post: Nemeziso00o
  Problem ze zmianą mocy maszyny Teksai 1 220 01-29-2021, 00:01
Ostatni post: Darecki30
  Zmiana malowaniej tekstury RoyalKazik 1 292 01-20-2021, 13:28
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  Zmiana tekstury w mapie. mccormick2000 1 596 10-03-2020, 02:14
Ostatni post: Atanazy Rurka
  zmiana kamery Darecki30 2 471 09-28-2020, 13:26
Ostatni post: Darecki30
  Zmiana pojemności bel you_kamil 3 836 08-26-2020, 22:20
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Zmiana pozycji farmera AgroMaster 0 941 08-26-2020, 17:21
Ostatni post: AgroMaster
  zmiana postaci na save Darecki30 4 788 08-03-2020, 15:22
Ostatni post: Darecki30
  Zmiana tekstur drzew mod Season AgrotechnikPL 0 512 07-27-2020, 16:17
Ostatni post: AgrotechnikPL



Przegląda: 3 gości

Menu