Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zwierzęta
#1
Witam, gdzie można zmienić w plikach budynku, żeby pojawiała się rzeczywista ilość zwierząt w zagrodzie? Chodzi mi o to, że mam kupionych np. 60 owiec a widać tylko 16 tzn. Chodzi po pastwisku 16 owiec, można to zmienić?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jest to zależne od ustawień graficznych, ale i tak maksymalna ilość wyświetlanych zwierząt to 25 na najwyższych ustawieniach.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  zwierzęta zwrh 0 112 10-24-2020, 09:36
Ostatni post: zwrh
  znikające zwierzeta Paw3ll 3 657 07-23-2020, 13:25
Ostatni post: Charmer
  Zwierzeta Charmer 0 233 07-22-2020, 13:29
Ostatni post: Charmer
  Zwierzęta na mapie kowalczyk5 3 480 05-13-2020, 07:45
Ostatni post: pawelek_n
  zwierzęta zdechły ze starości obcyy2010 2 548 12-01-2019, 17:22
Ostatni post: obcyy2010
  Zwierzęta zdrowie kauczuk14 1 451 10-22-2019, 11:15
Ostatni post: Marcel Krk
  zacinające się zwierzęta mati4895 1 575 04-04-2019, 11:14
Ostatni post: mati4895
  zwierzeta ustawienie Taktyk POLSKA 1 545 12-24-2018, 00:35
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Znikające zwierzęta na dedykowanym espaniak 0 594 11-24-2018, 10:38
Ostatni post: espaniak



Przegląda: 1 gości

Menu