Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

giants editor
#1
Witam wszystkich.
Mam problem z giants editor po zainstalowaniu go nie mogę go włączyć ponieważ od razu wyskakuje mi program przestał działać! Czy ktoś mi powie jak to naprawić ???
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Zapewne próbujesz od razu otworzyć jakiś plik i3d. Aby GE działał poprawnie musisz najpierw uruchomić sam program(ikoną programu), wejść w menu files->preferences i tam ustawić ścieżkę do gry Farming Simulator 19.
 
Odpowiedz
#3
Podczas włączenia samego programu wyskakuje mi od razu błąd
 
Odpowiedz
#4
Może pobrałeś do LS-a 17 przez przypadek .
 
Odpowiedz
#5
Pobierałem do ls 19, a ma ktoś link do jakiegoś który działa ?
 
Odpowiedz
#6
tutaj masz

https://ls-world.pl/mods?subcategory=416
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
Nie działa, jakieś inne pomysły ?
 
Odpowiedz
#8
Jak nie działa??? masz Ty oryginalną grę???
 
Odpowiedz
#9
Tak mam oryginalną grę na steam
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 159 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 101 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Problem z Giants editor [email protected] 4 580 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 419 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 352 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Giants Editor Wolnyls11 4 1,525 03-07-2020, 12:46
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants editor JestemJohn2K20 1 420 02-15-2020, 19:25
Ostatni post: ibrakadabra
  Giants 8.0.0 ehh WooYaaChek 3 722 02-11-2020, 18:36
Ostatni post: Ziuta
  problem z giants editor arek2211 1 549 02-03-2020, 17:33
Ostatni post: arek2211
  Giants Editor fast game 5 912 01-23-2020, 22:24
Ostatni post: fast game



Przegląda: 1 gości

Menu