Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

giants editor
#1
Witam wszystkich.
Mam problem z giants editor po zainstalowaniu go nie mogę go włączyć ponieważ od razu wyskakuje mi program przestał działać! Czy ktoś mi powie jak to naprawić ???
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Zapewne próbujesz od razu otworzyć jakiś plik i3d. Aby GE działał poprawnie musisz najpierw uruchomić sam program(ikoną programu), wejść w menu files->preferences i tam ustawić ścieżkę do gry Farming Simulator 19.
 
Odpowiedz
#3
Podczas włączenia samego programu wyskakuje mi od razu błąd
 
Odpowiedz
#4
Może pobrałeś do LS-a 17 przez przypadek .
 
Odpowiedz
#5
Pobierałem do ls 19, a ma ktoś link do jakiegoś który działa ?
 
Odpowiedz
#6
tutaj masz

https://ls-world.pl/mods?subcategory=416
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
Nie działa, jakieś inne pomysły ?
 
Odpowiedz
#8
Jak nie działa??? masz Ty oryginalną grę???
 
Odpowiedz
#9
Tak mam oryginalną grę na steam
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor michał21 0 155 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 349 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 201 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 529 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 644 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 450 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 244 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Problem z Giants editor [email protected] 4 851 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 614 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 531 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL



Przegląda: 1 gości

Menu