Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

REA [pobór mocy]
#1
Hej, ktoś wie jak zmniejszyć pobór mocy, lub jakie linijki odpowiadają właśnie za pobór mocy?
[Obrazek: CqobGqj.png]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
w xml modzie masz tutaj

<power>30</power>

a drugie tutaj zależności od maszyny

<powerConsumer ptoRpm="550" neededMaxPtoPower="1"/>
 
Odpowiedz
#3
Ja wyrzuciłem ten mod,odechciało mi się każdą maszynę z osobna przerabiać aby dało się grać ;]
 
Odpowiedz
#4
Jak gra się na maszynach do 70KM i szczególnie bez przedniego napędu, no to można wywalić, ja gram z tym modem powyżej 70KM i jest OK
 
Odpowiedz
#5
(05-29-2020, 15:51)kosmiak0 napisał(a): Jak gra się na maszynach do 70KM i szczególnie bez przedniego napędu, no to można wywalić, ja gram z tym modem powyżej 70KM i jest OK
A co to za mod?
 
Odpowiedz
#6
Jaki? mod? bo się zagubiłem

A chyba wiem o co chodzi, na końcu źle sformułowałem chyba zdanie. Chodzi mi o to że gram z tym modem REA ale maszynami rolniczymi powyżej 70KM
Sorki
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pobór paliwa na farmie. sprinter 0 219 05-03-2020, 10:42
Ostatni post: sprinter
  zwiększanie mocy Taktyk POLSKA 2 344 03-22-2020, 14:09
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Zmiana mocy maszyny kauczuk14 8 1,176 09-10-2019, 19:27
Ostatni post: kauczuk14
  Zapotrzebowanie mocy bartez1bartek 0 355 03-16-2019, 18:57
Ostatni post: bartez1bartek



Przegląda: 1 gości

Menu