Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
błąd shader model 3.0
#1
cześć ostatnio wyświetlił mi sie komunikat o dostepnej nowej wersji sterowników do karty graficznej i zaktualizowałem je,
i mam teraz bład przy probie właczenia farminga , inne gry działają wyświetla mi się bład shader model 3.0 
instrukcja naprawcza jest tutaj robiłem według tych kroków ale nadal NIC

http://artykuly.softonic.pl/jak-naprawic...-model-3-0

czy wie ktoś jak to inaczej mona załatwic ? 
odinstalowaywalem i instalowalem nowe sterowniki kilka razy d3d9 kopiowałem dx aktualizowałem co mozna jeszcze?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Model - POMOCY! AgroDreamLiner 1 56 11-14-2016, 15:10
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Błąd w logu Łukasz Lipski 0 70 10-11-2016, 20:15
Ostatni post: Łukasz Lipski
  Model po konwercie DaTT 6 228 09-09-2016, 21:43
Ostatni post: DaTT
  błąd w logu -prosty eurat 8 258 08-01-2016, 22:33
Ostatni post: donek2323
  Model w AC3D DaTT 0 110 08-01-2016, 20:14
Ostatni post: DaTT
  Błąd inicjacji systemu 3D, wymagany jest Shader Model 3D. buildfix90 1 325 07-27-2016, 22:41
Ostatni post: Ziuta
  Błąd w logu Łukasz Lipski 5 161 07-27-2016, 19:38
Ostatni post: Łukasz Lipski
  Błąd z włączaniem MorciN 4 108 07-25-2016, 17:52
Ostatni post: Niezbecki Roman
  Błąd podczas odpinania maszyny domingo0004 3 202 07-15-2016, 23:48
Ostatni post: roller90
  model bez tła albert 4 162 07-13-2016, 19:04
Ostatni post: wojtasw2601



Przegląda: 1 gości

Menu