Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Teksturowanie w modelu
#1
Siemka zna ktoś może jakieś porady jak teksturować w ac3d bo mam taki problem jak niżej ,że nie wiem jak dopasować jedną ściankę do drugiej. Może ktoś co podpowie.
[Obrazek: INnW4s.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jeżeli chodzi Ci o dopasowanie samej tekstury zeby byla taka sama jak na tej drugiej scianie to po prostu możesz ja przeskalowac w oknie o ile dobrze pamiętam texture coordination
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Światło na teksturze modelu budynku arses9 0 144 11-14-2020, 14:58
Ostatni post: arses9
  Nie widzę modelu maszyny w GE AgroMaster 6 325 11-01-2020, 01:19
Ostatni post: AgroMaster
  Teksturowanie modelu du8dek 1 501 06-24-2020, 22:23
Ostatni post: Ziuta
  Dodanie modelu placeble do giantsa Vertonosky 2 554 05-03-2020, 11:38
Ostatni post: Vertonosky
  Powierzchnia modelu/Surface Wiesio1997 2 532 06-02-2019, 20:12
Ostatni post: Wiesio1997
  Export modelu Brak ścian PollarFoxTV 2 735 05-08-2019, 10:24
Ostatni post: PollarFoxTV
  Problem z postawieniem modelu placeble Vertonosky 1 630 02-09-2019, 20:25
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu