Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem
#1
Witam dodałem wiatę do mapki przez GE ale jest cała na biało czy ktoś wie co na to zaradzić???? Z góry dziękuje za pomoc Wink
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(06-21-2020, 20:21)jenot12312 napisał(a): Witam dodałem wiatę do mapki przez GE ale jest cała na biało czy ktoś wie co na to zaradzić???? Z góry dziękuje za pomoc Wink

https://www.youtube.com/watch?v=dBpL7aMpOqY powinno pomóc
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z giants editor pro100wd 2 168 02-23-2021, 21:00
Ostatni post: Rusheer
  Problem z mp buldok12 0 44 02-23-2021, 11:38
Ostatni post: buldok12
  Problem z pracownikiem 8MG 1 121 02-20-2021, 20:37
Ostatni post: 8MG
  Problem z przednim podnośnikiem 8MG 1 164 02-13-2021, 17:49
Ostatni post: 8MG
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 194 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Problem z Ziemnikami wojtek01 0 143 02-11-2021, 08:28
Ostatni post: wojtek01
  Problemy po wejściu do pojazdu/problem z logiem RoyalKazik 5 259 02-07-2021, 17:22
Ostatni post: RoyalKazik
  Problem z sadzeniem drzew errata 1 121 02-05-2021, 17:40
Ostatni post: radkus25
  problem z pługiem robo2223 2 147 02-04-2021, 21:10
Ostatni post: robo2223
  Problem z zapisem gry w Farming Simulator 19 pioterg00 2 113 02-04-2021, 19:46
Ostatni post: pioterg00



Przegląda: 1 gości

Menu