Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem
#1
Witam dodałem wiatę do mapki przez GE ale jest cała na biało czy ktoś wie co na to zaradzić???? Z góry dziękuje za pomoc Wink
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(06-21-2020, 20:21)jenot12312 napisał(a): Witam dodałem wiatę do mapki przez GE ale jest cała na biało czy ktoś wie co na to zaradzić???? Z góry dziękuje za pomoc Wink

https://www.youtube.com/watch?v=dBpL7aMpOqY powinno pomóc
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z multiplayerem Extremek12 2 92 Wczoraj, 20:11
Ostatni post: Extremek12
  Problem ze sklepem roachxxx 0 95 11-27-2020, 03:46
Ostatni post: roachxxx
  Problem z otwieraniem bram burzowy 1 83 11-26-2020, 15:12
Ostatni post: Ziuta
  Problem z kamerą i sterowaniem gracjanLS 1 105 11-24-2020, 19:09
Ostatni post: Ziuta
  problem z kierownicą Indox 2 143 11-23-2020, 11:34
Ostatni post: Indox
  Problem ze maszynami marek136 3 456 11-21-2020, 20:21
Ostatni post: darek789789
  Problem z kamerą Karol_93 1 179 11-20-2020, 12:28
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Problem ze Zwierzętami jenot12312 0 162 11-15-2020, 20:18
Ostatni post: jenot12312
  problem z Autodrive Nemeziso00o 0 159 11-12-2020, 12:46
Ostatni post: Nemeziso00o
  Problem z Aktywacją Platinium jenot12312 1 162 11-09-2020, 16:20
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu