Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem
#1
Witam dodałem wiatę do mapki przez GE ale jest cała na biało czy ktoś wie co na to zaradzić???? Z góry dziękuje za pomoc Wink
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(06-21-2020, 20:21)jenot12312 napisał(a): Witam dodałem wiatę do mapki przez GE ale jest cała na biało czy ktoś wie co na to zaradzić???? Z góry dziękuje za pomoc Wink

https://www.youtube.com/watch?v=dBpL7aMpOqY powinno pomóc
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z polami AgrotechnikPL 0 36 Wczoraj, 14:54
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Hof Bergmann problem z cysterną JarosławK 0 170 07-10-2020, 18:04
Ostatni post: JarosławK
  problem z wełną pawelo2020 3 139 07-05-2020, 10:07
Ostatni post: pawelo2020
  Problem z kierownicą ZodiaQ 1 304 07-02-2020, 20:31
Ostatni post: TomseN
  Problem z przerobieniem mapy Hexolic 1 174 06-18-2020, 12:14
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Problem z instalacją DLC CLASS Nemo2002 1 148 06-18-2020, 12:12
Ostatni post: AgrotechnikPL
  problem autoload silacz1231 12 283 06-16-2020, 18:00
Ostatni post: silacz1231
  Problem z teksturami burzowy 1 396 06-09-2020, 17:53
Ostatni post: lolek_BvB
  Problem z Giants editor [email protected] 4 350 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Problem z GE Walewiadraxd 1 318 05-18-2020, 17:37
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu