Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Teksturowanie modelu
#1
Cześć. Czy jak dodam tekstury w blenderze, to będą one widoczne w giants? Czy wgl da się to zrobić w blenderz, czy lepiej w ac3d?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Tak da się zrobić w blenderze, nikt praktycznie nie używa AC3D używało się go za czasów FS09.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Światło na teksturze modelu budynku arses9 0 73 11-14-2020, 14:58
Ostatni post: arses9
  Nie widzę modelu maszyny w GE AgroMaster 6 223 11-01-2020, 01:19
Ostatni post: AgroMaster
  Teksturowanie w modelu JestemJohn2K20 1 379 06-18-2020, 12:17
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Dodanie modelu placeble do giantsa Vertonosky 2 468 05-03-2020, 11:38
Ostatni post: Vertonosky
  Powierzchnia modelu/Surface Wiesio1997 2 461 06-02-2019, 20:12
Ostatni post: Wiesio1997
  Export modelu Brak ścian LifeFoxu007 2 652 05-08-2019, 10:24
Ostatni post: LifeFoxu007
  Problem z postawieniem modelu placeble Vertonosky 1 574 02-09-2019, 20:25
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu