Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

włączanie courseplay
#1
Kiedyś można było ustawić włącznie i wyłącznie klawiszami lub PPM teraz nie mogę tego znaleźć. Jest taka możliwość czy nie ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Teraz masz tą opcję w "Opcje zaawansowane" i możesz globalnie lub w danym pojeździe to zmienić.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Właczenie HUD courseplay Nemeziso00o 3 74 Wczoraj, 19:13
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay - "Brak kombajnu w zasięgu" ShizeR 5 310 10-13-2020, 21:57
Ostatni post: krys239
  Courseplay nie ładuje przyczep/beczkowozów itp. kiedy nie ma gracza w pojeździe. eGhuthek 0 210 08-26-2020, 16:05
Ostatni post: eGhuthek
  Courseplay i sieczkarnia googlownik 2 514 04-30-2020, 16:53
Ostatni post: googlownik
  Courseplay a lemież Pyra Pyra 10 1,229 02-20-2020, 11:31
Ostatni post: Ziuta
  CoursePlay . krys239 9 946 02-07-2020, 17:06
Ostatni post: myro7771
  Courseplay - sprzedaż zboża Mateusz Drabson 1 543 01-01-2020, 01:34
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay & Auto Drive shark666 6 879 11-29-2019, 23:37
Ostatni post: shark666
  courseplay...nie reaguje lime96 3 881 10-18-2019, 21:23
Ostatni post: Creeperowy
  Pieniądze + courseplay kauczuk14 4 769 08-31-2019, 10:47
Ostatni post: kauczuk14



Przegląda: 2 gości

Menu