Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mod Season nie działa
#1
Witam,
mam wersję gry 1.1 wgrałem mod season ale go nie ma w grze czy to dlatego że mam starą wersję i gdy zaktualizuje do 1.6 to problem się rozwiąże. 
Proszę o pomoc
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(07-08-2020, 11:15)Czi.bo napisał(a): Witam,
mam wersję gry 1.1 wgrałem mod season ale go nie ma w grze czy to dlatego że mam starą wersję i gdy zaktualizuje do 1.6 to problem się rozwiąże. 
Proszę o pomoc

prawdopodobnie tak
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  trawa a siano na season mod puszek31 2 117 04-29-2021, 18:07
Ostatni post: puszek31
  Gnojowka i obornika w Season - jest sposób? sulekmk4 0 393 04-10-2021, 12:28
Ostatni post: sulekmk4
  problem z season JestemJohn2K20 0 187 04-08-2021, 13:09
Ostatni post: JestemJohn2K20
  Problem z modem Season Chudy69 0 272 02-25-2021, 20:36
Ostatni post: Chudy69
  MOD Season - Jak zwiększyć pojemność koryta? tomix87 2 306 02-17-2021, 13:51
Ostatni post: tomix87
  Nie działa mysz Rolnik009 3 247 01-01-2021, 19:41
Ostatni post: Rolnik009
  ProSeed nie działa hubian21 3 531 11-07-2020, 14:04
Ostatni post: Rolnik009
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 450 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Season krowy michalg4 10 6,725 10-29-2020, 22:09
Ostatni post: AgroMaster
  Mod Season krzysiek758 1 565 08-11-2020, 16:41
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu