Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Cybuchowo a SEASONS
#1
Witam, mam taki problem, że nie mogę grać na tej mapie z modem seasons i geopoland, bo gra nie chce mi się włączyć przy użyciu tych modyfikacji. Jak to rozwiązać?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jak masz Straw Harvest to musisz wyłączyć bo gryzie się jedno z drugim.
Pomogłem, daj repkę.
 
Odpowiedz
#3
Właśnie mam wyłączone, a czy modyfikacje takie jak: prędkość cofania, skrzynia biegów, kamera w pojazdach, gps,, proseeds też mogą się gryźć, tylko na innych mapach wszystko działa prawidłowo
 
Odpowiedz
#4
Podczas ładowania gry przy włączonym modzie seasons, wyświetla się komunikat gra nie jest kompatybilna z Seasons, (na ziemii jest zbyt wiele upraw), jak to naprawić/
 
Odpowiedz
#5
Myślę , że chodzi o to ,że Modyfikacja Seasons nie jest kompatybilna z uprawami które dodał autor (lucerna , żyto itp) i nie będzie dało się dało grać
 
Odpowiedz
#6
Oki, postaram się jeszcze jakoś pokombinować, tylko nie rozumiem po co autor napisał, że jest kompatybilna z Seasons, jeśli nie można grać z tym modem
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(07-13-2020, 20:18)Rolnik009 napisał(a): Właśnie mam wyłączone, a czy modyfikacje takie jak: prędkość cofania, skrzynia biegów, kamera w pojazdach, gps,, proseeds też mogą się gryźć, tylko na innych mapach wszystko działa prawidłowo
Gps i proseeds nie koliduje, przynajmniej u mnie nie ma z tym problemu, działa z tymi dwoma modami i seasons i wszystko jest git.
Pomogłem, daj repkę.
 
Odpowiedz
#8
(07-16-2020, 10:55)RAFALEX napisał(a):
(07-13-2020, 20:18)Rolnik009 napisał(a): Właśnie mam wyłączone, a czy modyfikacje takie jak: prędkość cofania, skrzynia biegów, kamera w pojazdach, gps,, proseeds też mogą się gryźć, tylko na innych mapach wszystko działa prawidłowo
Gps i proseeds nie koliduje, przynajmniej u mnie nie ma z tym problemu, działa z tymi dwoma modami i seasons i wszystko jest git.

Te mody są wporządku, tu jest coś nie tak z seasons, bo wyświetla komunikat że nie jest kompatybilny bo na ziemi jest zbyt dużo upraw
 
Odpowiedz
#9
Może spróbuj zainstalować season od nowa.
Masz może mody typu MaizePlus? One chyba mogą też psuć.
Pomogłem, daj repkę.
 
Odpowiedz
#10
(07-17-2020, 11:04)RAFALEX napisał(a): Może spróbuj zainstalować season od nowa.
Masz może mody typu MaizePlus? One chyba mogą też psuć.

Zobaczę bez tego maize plus
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tekstury balotów siana na Seasons Zebalaq 0 124 08-12-2020, 22:08
Ostatni post: Zebalaq
  Seasons mk926 2 262 07-22-2020, 19:19
Ostatni post: mk926
  Cybuchowo GlobalCompany playerArtyom 2 245 07-20-2020, 08:09
Ostatni post: playerArtyom
  Osina + Seasons - Jak napełnić zbiornik na wodę mr-misza 2 335 05-16-2020, 22:29
Ostatni post: mr-misza
  Mod seasons memek124 1 374 05-10-2020, 17:56
Ostatni post: kosmiak0
  geo seasons kacper778 1 406 05-03-2020, 18:18
Ostatni post: kacper778
  Brak tekstury gleby z SEASONS michal78563 2 518 05-02-2020, 11:53
Ostatni post: michal78563
  Czas w modzie seasons karfitos 1 400 04-13-2020, 16:07
Ostatni post: kosmiak0
  Problem z modem Seasons neo2905 5 611 03-28-2020, 20:27
Ostatni post: user12
  Oświetlenie seasons lodowy wilk 0 318 03-25-2020, 21:06
Ostatni post: lodowy wilk



Przegląda: 1 gości

Menu