Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Nie mogę utworzyć pola.
#1
Witam.
Chciałem sobie utworzyć pole na zakupionym przeze mnie wcześniej terenie. Podczepiam pług naciskam Z aby tworzyć pole lecz nic się nie dzieje ani nie ma żadnego komunikatu. O co chodzi?
[Obrazek: 2c6d938b95672.png]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A pomyślałeś może żeby zamiast na "Z" nacisnąć "Y" ? U mnie to właśnie pod Y jest tworzenie pól Wink
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie mogę kupić zagrody na mapie Przemasowo Grzesiu1091 0 91 11-07-2020, 14:34
Ostatni post: Grzesiu1091
  Nie moge otwierać bram burzowy 1 119 11-06-2020, 17:25
Ostatni post: drzazga22
  POLA w GE Taktyk POLSKA 0 107 10-29-2020, 21:32
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Nie moge otwierać bram burzowy 1 206 08-28-2020, 15:17
Ostatni post: Ziuta
  Nie mogę usunąć kurnika Karol_93 2 494 04-19-2020, 14:38
Ostatni post: Karol_93
  Nie mogę się połączyć... pawelo2020 1 420 03-08-2020, 21:09
Ostatni post: myro7771
  Seasons 19 Jak nawadniać pola D K 4 1,790 12-14-2019, 18:43
Ostatni post: D K
  100% nawiezione wszystkie pola ciagle AgrotechnikPL 1 450 08-08-2019, 14:14
Ostatni post: CaranthirXx
  Nie mogę wysypać sieczki i trawy w silos dla krow Mateusz Komsta 8 2,213 07-17-2019, 15:31
Ostatni post: Szysiuuu
  niewidoczne pola i zagrody kowalplock 1 462 07-10-2019, 13:38
Ostatni post: radkus25



Przegląda: 1 gości

Menu