Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Nie mogę utworzyć pola.
#1
Witam.
Chciałem sobie utworzyć pole na zakupionym przeze mnie wcześniej terenie. Podczepiam pług naciskam Z aby tworzyć pole lecz nic się nie dzieje ani nie ma żadnego komunikatu. O co chodzi?
[Obrazek: 2c6d938b95672.png]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A pomyślałeś może żeby zamiast na "Z" nacisnąć "Y" ? U mnie to właśnie pod Y jest tworzenie pól Wink
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie moge otwierać bram burzowy 1 121 08-28-2020, 15:17
Ostatni post: Ziuta
  Nie mogę usunąć kurnika Karol_93 2 320 04-19-2020, 14:38
Ostatni post: Karol_93
  Nie mogę się połączyć... pawelo2020 1 346 03-08-2020, 21:09
Ostatni post: myro7771
  Seasons 19 Jak nawadniać pola D K 4 1,395 12-14-2019, 18:43
Ostatni post: D K
  100% nawiezione wszystkie pola ciagle AgrotechnikPL 1 392 08-08-2019, 14:14
Ostatni post: CaranthirXx
  Nie mogę wysypać sieczki i trawy w silos dla krow Mateusz Komsta 8 1,878 07-17-2019, 15:31
Ostatni post: Szysiuuu
  niewidoczne pola i zagrody kowalplock 1 398 07-10-2019, 13:38
Ostatni post: radkus25
  Nie Mogę włączyć Farming Simulator 2019 Panda 4 3,386 07-05-2019, 16:14
Ostatni post: Czarny22
  wapniarka nie mogę na nią sypać turem Fenix 0 318 03-16-2019, 18:22
Ostatni post: Fenix
  Kolejność uprawy pola 547dariusz 3 1,180 02-28-2019, 20:03
Ostatni post: 547dariusz



Przegląda: 1 gości

Menu