Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
błoto
#1
Po dodaniu błota mapę kiedy wjeżdżam na nie gra się zacina i pomaga jedynie alt f4, jeśli chodzi o log to tysiąc tych samych linijek:
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
zle dodales skrytp...eh

[Obrazek: af9361ad20423740746f1d7c4787f5ca_orig.jpg]

 
Odpowiedz
#3
dodałem do moddescu do pliku i3d gdzie jeszcze wszystko jest spoko animacja jest gdzie mogłem coś źle dać
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błoto DeFix 4 175 10-11-2016, 23:17
Ostatni post: jerzol
  błoto Danielex 10 331 07-06-2016, 16:54
Ostatni post: Danielex
  Malowane błoto problem aklam1 17 590 06-10-2016, 21:21
Ostatni post: aklam1
  Błoto na mapie-nie mogę malować błota Zeus 12345 0 213 06-03-2016, 11:05
Ostatni post: Zeus 12345
  Malowane błoto snowgrim3333 7 502 05-31-2016, 17:18
Ostatni post: snowgrim3333



Przegląda: 1 gości

Menu