Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem na multiplayer
#1
Witam. Problem polega na tym, że nie renderują mi się poprawnie pola, słoma itp. Jeśli kolega założył serwer to on u siebie miał wszystko okej, zero takich pustych kwadratów w polu gdzie jest pszenica, lecz ja już takowe posiadam. Zaś jeśli ja założe serwer to ja nie mam, ale on ma. Tak samo jest pod ESC, tylko w  niektórych miejscach w polach jest kwadrat, że jest np gotowe do zbioru a reszta pola brązowa. Podobnie jest z trawą.  U tego co założył serwer nie pokazuje się trawa na ściernisku, ale u drugiego gracza już tak. Dopiero np jak sie kosi to jak sie wjedzie w taki pusty kwadrat to wtedy sie pojawia pszenica. Mapa to Świętokrzyska wieś. Pare ss:
https://imgur.com/a/2Y4pGiF
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modem Season Chudy69 0 85 02-25-2021, 20:36
Ostatni post: Chudy69
  Problem z giants editor pro100wd 2 228 02-23-2021, 21:00
Ostatni post: Rusheer
  Problem z mp buldok12 0 96 02-23-2021, 11:38
Ostatni post: buldok12
  Problem z pracownikiem 8MG 1 176 02-20-2021, 20:37
Ostatni post: 8MG
  Problem z przednim podnośnikiem 8MG 1 209 02-13-2021, 17:49
Ostatni post: 8MG
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 261 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Problem z Ziemnikami wojtek01 0 155 02-11-2021, 08:28
Ostatni post: wojtek01
  Problemy po wejściu do pojazdu/problem z logiem RoyalKazik 5 265 02-07-2021, 17:22
Ostatni post: RoyalKazik
  Problem z sadzeniem drzew errata 1 129 02-05-2021, 17:40
Ostatni post: radkus25
  problem z pługiem robo2223 2 164 02-04-2021, 21:10
Ostatni post: robo2223



Przegląda: 1 gości

Menu