Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

model drabiny jak usunąć?
#1
Witam jak usunąć z mapy drabinę przy budynku?? Za każdym razem co ją dam w inne miejsce to po wczytaniu save wraca na miejsce.. W GE jej nie widać

https://abload.de/img/fsscreen_2020_09_03_1k7jj0.png

https://abload.de/img/fsscreen_2020_09_03_1fjj3v.png
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A jak spojrzysz w ItemsMapki , nie znalazł byś tej drabiny ?
 
Odpowiedz
#3
Dzieki Krys..
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA .....
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak usunąć oryginalne budynki na Sosnówce 2019 Szewa34 7 171 11-16-2020, 18:44
Ostatni post: krys239
  Jak usunąć słomę enevis85 0 106 10-29-2020, 16:42
Ostatni post: enevis85
  jak usunąć psy?? mik8 0 118 10-13-2020, 17:42
Ostatni post: mik8
  model i3d Vertonosky 4 621 05-05-2020, 18:40
Ostatni post: Vertonosky
  Jak to usunać? playmaker 1 285 04-29-2020, 13:57
Ostatni post: Darecki30
  Nie mogę usunąć kurnika Karol_93 2 491 04-19-2020, 14:38
Ostatni post: Karol_93
  Model JestemJohn2K20 1 392 04-13-2020, 20:51
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Model nie daje cienia JestemJohn2K20 0 294 02-09-2020, 20:36
Ostatni post: JestemJohn2K20
  Nakładanie txt na model Vertonosky 2 461 01-05-2020, 14:01
Ostatni post: Vertonosky
  Shader model 3 krzysiu12 4 577 11-20-2019, 19:12
Ostatni post: krzysiu12



Przegląda: 1 gości

Menu