Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AC3D BLENDER
#1
Witam mam kolejny problem znaczy sie nie wiem czy dobrze robie z ac3d biore export obj i jak biore w blender to jest sam kwadrat i jak klikam file open to nie ma tego pliku..... ehh juz rece opadaja
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
zrób import/obj
 
Odpowiedz
#3
(05-16-2016, 22:18)Lamb0 napisał(a): zrób import/obj

bez kitu haha juz z tego wszystkiego mi sie w głowie pomieszało :Big Grinzieki Big Grin
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
#4
Kanał Heros Tv,poradnik nr. 2
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  AC3D textura DamianQ 0 114 10-09-2016, 19:56
Ostatni post: DamianQ
  Model w AC3D DaTT 0 155 08-01-2016, 20:14
Ostatni post: DaTT
  AC3D ToWłasnieJaNaprawde 2 180 08-01-2016, 18:04
Ostatni post: ToWłasnieJaNaprawde
  ac3d do i3dc kwapek100 2 124 07-28-2016, 19:21
Ostatni post: kwapek100
  AC3D pełna wersja? PCMASTERR 11 552 07-27-2016, 15:30
Ostatni post: PCMASTERR
  ac3d Max345 0 85 07-11-2016, 23:14
Ostatni post: Max345
  Z ac3D do Giantsa Szymcio Team 4 235 06-20-2016, 20:40
Ostatni post: Szydar
  blender ToWłasnieJaNaprawde 1 96 05-18-2016, 22:52
Ostatni post: eurat
  AC3D TEXTURA KONWERT :) DamianQ 3 236 05-16-2016, 19:16
Ostatni post: DamianQ
  AC3D Pomocy!!! :( DamianQ 0 117 04-18-2016, 22:20
Ostatni post: DamianQ



Przegląda: 1 gości

Menu