Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

AC3D BLENDER
#1
Witam mam kolejny problem znaczy sie nie wiem czy dobrze robie z ac3d biore export obj i jak biore w blender to jest sam kwadrat i jak klikam file open to nie ma tego pliku..... ehh juz rece opadaja
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
zrób import/obj
 
Odpowiedz
#3
(05-16-2016, 20:18)Lamb0 napisał(a): zrób import/obj

bez kitu haha juz z tego wszystkiego mi sie w głowie pomieszało :Big Grinzieki Big Grin
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Odpowiedz
#4
Kanał Heros Tv,poradnik nr. 2
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Z ac3D do Giantsa Szymcio Team 4 1,583 06-20-2016, 18:40
Ostatni post: Szydar
  blender ToWłasnieJaNaprawde 1 818 05-18-2016, 20:52
Ostatni post: eurat
  AC3D TEXTURA KONWERT :) DamianQ 3 1,257 05-16-2016, 17:16
Ostatni post: DamianQ
  AC3D Pomocy!!! :( DamianQ 0 826 04-18-2016, 20:20
Ostatni post: DamianQ
  Blender Wolnyls11 8 2,191 03-25-2016, 20:26
Ostatni post: Max345



Przegląda: 1 gości

Menu