Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silosy do zboża
#1
Witam, rozpocząłem grę na mapie Osina, gram na gospodarstwie z krowami i mam pytanie jak wylądować zboże z silosów, bo trigger jest pokazany w tym magazynie na wprost bramy, a jak stamtąd wybrać zboże?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
zrób foto ,sprawdzałem to tam na gospo gdzie krowy to nie mam silosu zbożowego jedynie tam gdzie świnie są
 
Odpowiedz
#3
Ok mój błąd, źle odczytałem znaki na mini mapie, temat do zamknięcia
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  silosy myro7771 0 293 04-26-2020, 20:50
Ostatni post: myro7771
  Dodawanie zboża do silosów iridium3000 0 286 04-10-2020, 23:46
Ostatni post: iridium3000
  Silosy na mapie Małopolska Wieś GTR 0 428 02-15-2020, 21:34
Ostatni post: GTR
  Silosy na nowej mapie Damian212 3 500 02-05-2020, 15:51
Ostatni post: ibrakadabra
  silosy Tigery myro7771 1 269 01-29-2020, 10:28
Ostatni post: myro7771
  Courseplay - sprzedaż zboża Mateusz Drabson 1 512 01-01-2020, 01:34
Ostatni post: Ziuta
  Gęstość zboża/ścierniska Schadow312 2 467 11-14-2019, 19:01
Ostatni post: Schadow312
  Jak dodać sobie więcej zboża do silosu w Save? matiks131 0 789 08-18-2019, 10:38
Ostatni post: matiks131
  Usunięcie zboża z pól jenot12312 1 468 08-06-2019, 13:18
Ostatni post: lookee86
  wysypywanie zboża Taktyk POLSKA 4 647 12-20-2018, 19:48
Ostatni post: Taktyk POLSKA



Przegląda: 1 gości

Menu