Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak zmienić folder docelowy modów
#1
Jak zmienić folder docelowy do modów fs 19 ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
W dokumentach (tam gdzie masz folder mods) masz plik "gameSettings.xml". Otwierasz go i szukasz linijki:

   <modsDirectoryOverride active="false" directory="C:/Temp"/>

"false" zmieniasz na"true" i zmieniasz ścieżkę dostępu. Wpis powinien wyglądać tak:

   <modsDirectoryOverride active="true" directory="E:/Mody/FS19/mods"/>

Wpis jest przykładowy oczywiście, ale folder końcowy musi mieć nazwę "mods
 
#3
(10-15-2020, 22:24)Atanazy Rurka napisał(a): W dokumentach (tam gdzie masz folder mods) masz plik "gameSettings.xml". Otwierasz go i szukasz linijki:

   <modsDirectoryOverride active="false" directory="C:/Temp"/>

"false" zmieniasz na"true" i zmieniasz ścieżkę dostępu. Wpis powinien wyglądać tak:

   <modsDirectoryOverride active="true" directory="E:/Mody/FS19/mods"/>

Wpis jest przykładowy oczywiście, ale folder końcowy musi mieć nazwę "mods

Nie działa ;/
 
#4
Folder docelowy ma nazwę "mods"?
Ewentualnie ukośniki zmień - u mnie wpis wygląda tak:

<modsDirectoryOverride active="true" directory="D:\LS\FS19\mods"/>

i działa.
 
#5
W całym folderze muszę pozmieniać te z / tych na te \ ?

(10-18-2020, 15:59)Atanazy Rurka napisał(a): Folder docelowy ma nazwę "mods"?
Ewentualnie ukośniki zmień - u mnie wpis wygląda tak:

   <modsDirectoryOverride active="true" directory="D:\LS\FS19\mods"/>

i działa.

wyśle ci całą linijke
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<gameSettings revision="15" >
    <modsDirectoryOverride active="true" directory="D:Mody/FS19/mods"/>
    <defaultMultiplayerPort>10823</defaultMultiplayerPort>
    <motorStopTimerDuration>30</motorStopTimerDuration>
    <horseAbandonTimerDuration>1800</horseAbandonTimerDuration>
</gameSettings>
 
#6
Po D: powinieneś mieć /.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(10-20-2020, 17:21)Ziuta napisał(a): Po D: powinieneś mieć /.

właśnie  sie skapnąłem i dalej nie działa
 
#8
Pokaż teraz ten plik XML i zdjęcie z nowym folderem z modami.
 
#9
https://sharemods.com/me9ej4cl50rf/folder.rar.html
tutaj jest i zjęcie i cały folder
 
#10
No to ścieżka jest ok, ale ten plik XML to tak wygląda czy coś z niego usuwałeś? Bo coś za mało informacji ma.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ceny modów krzysztofb 4 677 04-21-2021, 23:26
Ostatni post: _qkohe155
  Konwertowanie modów RoyalKazik 0 330 02-01-2021, 10:08
Ostatni post: RoyalKazik
  Edytowanie modów w Giantsie RoyalKazik 4 419 12-24-2020, 20:44
Ostatni post: RoyalKazik
  problem z pobraniem modów ze strony uplouded 1011szymonello 1 597 10-18-2020, 19:22
Ostatni post: Darecki30
  Konwertowanie modów Grzanka__ 0 629 05-07-2020, 10:01
Ostatni post: Grzanka__
  paczka modów pod dedyka Brusli 0 538 05-04-2020, 11:07
Ostatni post: Brusli
  Jak zmienić moc maszyny? AgroMaster 1 775 02-25-2020, 13:21
Ostatni post: EngineV8
  Jak na mapie Babrosty zmienić Textury ziemi Kasa 1314 1 836 12-26-2019, 18:32
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Jak zmienić tekstury belek kołek 123 0 979 11-04-2019, 18:10
Ostatni post: kołek 123
  Jak zmienić zużywanie się maszyny? AgroMaster 3 902 08-11-2019, 10:29
Ostatni post: Razgal



Przegląda: 1 gości

Menu