Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor nie działa.
#1
Witam, poprzedni problem z płynnością gry rozwiązałem ( sterowniki karty i ustawienia w plikach itp.). Gra działa jak należy, ale teraz mam kolejny większy problem tym razem z GE.
Na mapie w FS 13 mam czarne niektóre drzewa 2d, podobno to wina karty. Chciałem sobie te drzewa usunąć w GE a tu Editor nie chce działać. Włącza się, okno GE robi się białe i się wyłącza, wersja GE jest adekwatna do wersji gry, ale nie działa żaden GE. Jedynie co mogę robić to edytować oryginalne mapy i nieliczne mody  z LS09. Przerabiał ktoś ten temat. Dawniej na starym komputerze GE działało bez zarzutu.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
No a co to za kartę graficzną masz?
 
Odpowiedz
#3
(10-31-2020, 15:42)Ziuta napisał(a): No a co to za kartę graficzną masz?

Intel® Graphics 4000
VRAM 32 MB
Pam współużytkowana 1760 MB
 
Odpowiedz
#4
GE od wersji 6 nie wspiera już kart zintegrowanych, a jakiej dokładnie ty używasz?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ProSeed nie działa hubian21 3 120 11-07-2020, 14:04
Ostatni post: Rolnik009
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 94 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Mod Season nie działa Czi.bo 1 217 07-08-2020, 12:01
Ostatni post: qbikv
  Wóz paszowy nie działa przy silosie Spizganyziomek 2 283 06-07-2020, 21:04
Ostatni post: Spizganyziomek
  giants editor krecion7887 8 584 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 563 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 407 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  nie działa kamera Grenosz 0 412 04-14-2020, 15:51
Ostatni post: Grenosz
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 345 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Follow me nie działa na dedyku AgroMaster 1 355 04-06-2020, 17:44
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu