Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor nie działa.
#1
Witam, poprzedni problem z płynnością gry rozwiązałem ( sterowniki karty i ustawienia w plikach itp.). Gra działa jak należy, ale teraz mam kolejny większy problem tym razem z GE.
Na mapie w FS 13 mam czarne niektóre drzewa 2d, podobno to wina karty. Chciałem sobie te drzewa usunąć w GE a tu Editor nie chce działać. Włącza się, okno GE robi się białe i się wyłącza, wersja GE jest adekwatna do wersji gry, ale nie działa żaden GE. Jedynie co mogę robić to edytować oryginalne mapy i nieliczne mody  z LS09. Przerabiał ktoś ten temat. Dawniej na starym komputerze GE działało bez zarzutu.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
No a co to za kartę graficzną masz?
 
Odpowiedz
#3
(10-31-2020, 15:42)Ziuta napisał(a): No a co to za kartę graficzną masz?

Intel® Graphics 4000
VRAM 32 MB
Pam współużytkowana 1760 MB
 
Odpowiedz
#4
GE od wersji 6 nie wspiera już kart zintegrowanych, a jakiej dokładnie ty używasz?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor michał21 0 155 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 349 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 201 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 529 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 644 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Nie działa mysz Rolnik009 3 247 01-01-2021, 19:41
Ostatni post: Rolnik009
  ProSeed nie działa hubian21 3 531 11-07-2020, 14:04
Ostatni post: Rolnik009
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 244 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Mod Season nie działa Czi.bo 1 708 07-08-2020, 12:01
Ostatni post: qbikv
  Wóz paszowy nie działa przy silosie Spizganyziomek 2 480 06-07-2020, 21:04
Ostatni post: Spizganyziomek



Przegląda: 1 gości

Menu