Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Wklejanie bram poprzez Giants.
#1
Witam wszystkich, sprawa wygląda następująco, chcę wstawić bramy do mapy, wszystko jest okej poza tym że nie działa otwieranie ich, trochę ogarniam Giantsa ale za nic nie wiem jak zrobić by to zadziałało, bardzo proszę o pomoc :/
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
jest ogólny poradnik animated object,który wyjaśnia w sposób jasny i konkretny krok po kroku jak dodac właśnie otwierane wrota wystarczy wpisac w gogle bo ten temat był poruszany wiele razy i wystarczy właśnie skorzystac z tego rozwiązania ...pozdrawiam
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Otwieranie bram FersT 8 327 08-31-2021, 07:17
Ostatni post: FersT
  Giants Editor nie ładuje żadnej mapy ShizeR 2 376 05-16-2021, 14:52
Ostatni post: ShizeR
  Giants Editor michał21 0 288 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 613 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 439 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 779 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 989 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Problem z otwieraniem bram burzowy 1 457 11-26-2020, 15:12
Ostatni post: Ziuta
  Nie moge otwierać bram burzowy 1 438 11-06-2020, 17:25
Ostatni post: drzazga22
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 660 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu