Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Wklejanie bram poprzez Giants.
#1
Witam wszystkich, sprawa wygląda następująco, chcę wstawić bramy do mapy, wszystko jest okej poza tym że nie działa otwieranie ich, trochę ogarniam Giantsa ale za nic nie wiem jak zrobić by to zadziałało, bardzo proszę o pomoc :/
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
jest ogólny poradnik animated object,który wyjaśnia w sposób jasny i konkretny krok po kroku jak dodac właśnie otwierane wrota wystarczy wpisac w gogle bo ten temat był poruszany wiele razy i wystarczy właśnie skorzystac z tego rozwiązania ...pozdrawiam
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z otwieraniem bram burzowy 1 38 Wczoraj, 15:12
Ostatni post: Ziuta
  Nie moge otwierać bram burzowy 1 112 11-06-2020, 17:25
Ostatni post: drzazga22
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 149 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Nie moge otwierać bram burzowy 1 204 08-28-2020, 15:17
Ostatni post: Ziuta
  giants editor krecion7887 8 602 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 573 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 416 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 352 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Giants Editor Wolnyls11 4 1,511 03-07-2020, 12:46
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants editor JestemJohn2K20 1 416 02-15-2020, 19:25
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu