Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

ProSeed nie działa
#1
Cześć, mam problem z modem proseed, a mianowicie po podpięciu siewnika nie wyskakuje mi panel sterowania ścieżkami, są tylko 2 komendy na klawisze żeby ustawić odległość ścieżek i przejazdy. Próbowałem z modem GPS i bez dalej to samo. W czym może tkwić problem z góry dzięki za pomoc
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Zapewne masz tą starą wersję co na MH jest, pobierz z GitHub najnowszą (GPSa też przy okazji możesz najnowszego stamtąd pobrać).
 
Odpowiedz
#3
(11-06-2020, 23:05)Ziuta napisał(a): Zapewne masz tą starą wersję co na MH jest, pobierz z GitHub najnowszą (GPSa też przy okazji możesz najnowszego stamtąd pobrać).

dzięki za pomoc. Działa Smile
 
Odpowiedz
#4
Można poprosić o link?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie działa mysz Rolnik009 3 524 01-01-2021, 19:41
Ostatni post: Rolnik009
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 660 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Proseed i samowolka pracownika! Wolverine2014 4 939 09-10-2020, 16:55
Ostatni post: Wolverine2014
  Proseed-brak panelu sterującego Wolverine2014 1 1,100 09-05-2020, 11:55
Ostatni post: Wolverine2014
  ProSeed patryk1992r8 6 2,253 07-12-2020, 09:58
Ostatni post: RAFALEX
  Mod Season nie działa Czi.bo 1 1,027 07-08-2020, 12:01
Ostatni post: qbikv
  Wóz paszowy nie działa przy silosie Spizganyziomek 2 637 06-07-2020, 21:04
Ostatni post: Spizganyziomek
  nie działa kamera Grenosz 0 972 04-14-2020, 15:51
Ostatni post: Grenosz
  Follow me nie działa na dedyku AgroMaster 1 718 04-06-2020, 17:44
Ostatni post: Ziuta
  Nawożenie w siewniku nie działa AgroMaster 3 1,127 04-03-2020, 10:26
Ostatni post: EngineV8



Przegląda: 1 gości

Menu