Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Światło na teksturze modelu budynku
#1
Cześć,
zrobiłem model budynku w ac3d i przekonwertowałem go blenderem 2.79 do fornatu i3d.
Po otworzeniu modelu w Giants Editor 8.2.0 jest dziwny światłocień na teksturze modelu. Nie ma tego efektu ani na teksturze, ani w ac3d.

Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.


W jaki sposób mogę usunąć ten światłocień?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie widzę modelu maszyny w GE AgroMaster 6 205 11-01-2020, 01:19
Ostatni post: AgroMaster
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 287 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  jak dodać kolizje do budynku w ge 8.0.0 kalajta 2 507 07-02-2020, 16:33
Ostatni post: krys239
  Teksturowanie modelu du8dek 1 399 06-24-2020, 22:23
Ostatni post: Ziuta
  Teksturowanie w modelu JestemJohn2K20 1 369 06-18-2020, 12:17
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Dodanie modelu placeble do giantsa Vertonosky 2 455 05-03-2020, 11:38
Ostatni post: Vertonosky
  >Światło czy cienie< Wolnyls11 0 284 04-20-2020, 22:16
Ostatni post: Wolnyls11
  problem z kupnem budynku 85camillo 0 327 04-14-2020, 07:32
Ostatni post: 85camillo
  Przeniesienie budynku kauczuk14 2 2,287 09-10-2019, 19:04
Ostatni post: user12
  tekstura budynku guitarsolo 0 293 07-22-2019, 22:54
Ostatni post: guitarsolo



Przegląda: 1 gości

Menu