Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mapa
#1
Cześć chciałem usunąć kilka płotów drzew i obiektów w mapie Euro Farms przez GE i jak zapisałem to dostałem pliki i jest zamieniłem z oryginalnym modem z tej mapy i jak włączyłem farminga 19 to nie pokazuje mi tej mapy
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mapa w GE, a save Rolnik009 3 146 11-23-2020, 11:05
Ostatni post: Rolnik009
  Mapa Rolnik009 7 526 08-21-2020, 08:05
Ostatni post: Rolnik009
  Lucerna a mapa , EdiT dedar12 0 320 06-05-2020, 14:03
Ostatni post: dedar12
  Edytowana mapa Rolnik009 1 322 04-20-2020, 06:50
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Mapa Rolnik009 3 503 04-08-2020, 11:33
Ostatni post: Rolnik009
  Mapa ellerbach Antek 0 252 03-19-2020, 13:23
Ostatni post: Antek
  Mapa małopolska wieś Rolnik009 4 522 02-17-2020, 20:04
Ostatni post: Rolnik009
  Problem z mapa Łukasz19028 1 394 02-05-2020, 10:53
Ostatni post: Łukasz19028
  Problem z mapą michalg4 2 559 11-14-2019, 22:28
Ostatni post: michalg4
  mapa wola zabierzowska nie działa na MP kubacz2 11 1,780 10-24-2019, 23:30
Ostatni post: horsch



Przegląda: 1 gości

Menu