Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Właczenie HUD courseplay
#1
Witam.
 Dodałem courseplay do gry, ale w żaden możliwyzliwy sposób nie mogę uruchomić okna HUD, parzyłem w ustawieniach sterowania, zmieniałem klawisze, i nic nie reaguje, ktoś miał podobnie?
Czy cos robię źle?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Domyślnie chyba teraz jest to klawisz END.
 
Odpowiedz
#3
(11-23-2020, 16:49)Ziuta napisał(a): Domyślnie chyba teraz jest to klawisz END.

Niestety nie  działa;/ przeszkadzałby mod Autodrive? moze?
 
Odpowiedz
#4
Raczej nie, a jaką dokładnie wersję masz tego CP?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Courseplay i niestandardowe pole googlownik 0 191 04-23-2021, 10:32
Ostatni post: googlownik
  Courseplay - "Brak kombajnu w zasięgu" ShizeR 5 1,075 10-13-2020, 21:57
Ostatni post: krys239
  Courseplay nie ładuje przyczep/beczkowozów itp. kiedy nie ma gracza w pojeździe. eGhuthek 0 487 08-26-2020, 16:05
Ostatni post: eGhuthek
  włączanie courseplay mk926 1 740 07-09-2020, 21:26
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay i sieczkarnia googlownik 2 862 04-30-2020, 16:53
Ostatni post: googlownik
  Courseplay a lemież Pyra Pyra 10 1,848 02-20-2020, 11:31
Ostatni post: Ziuta
  CoursePlay . krys239 9 1,482 02-07-2020, 17:06
Ostatni post: myro7771
  Courseplay - sprzedaż zboża Mateusz Drabson 1 830 01-01-2020, 01:34
Ostatni post: Ziuta
  Courseplay & Auto Drive shark666 6 1,430 11-29-2019, 23:37
Ostatni post: shark666
  courseplay...nie reaguje lime96 3 1,213 10-18-2019, 21:23
Ostatni post: Creeperowy



Przegląda: 1 gości

Menu