Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Moja pierwsza mapa.
#1
Siema.Podczas robienia mapy dodaje jakies detale zeby cos urozmaicić, przykladem jest shortgrass lub stones.Normalnie w GE widze jak to dodaje,ale po wejsciu w grę juz tego nie ma tylko tekstura gleby np:ziemia
Ktos wie co jest z tym spowodowane.
??????-------???????????
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jeśli ingerujesz w roślinność typu trawa/zboże itp po zapisaniu zmian w GE musisz spakować mapę do ZIP i wrzucić do mods,
następnie uruchomić grę na nowym zapisie ,
Jeżeli odpalisz na starym save właśnie takie są efekty, a raczej ich brak.....
 
Odpowiedz
#3
Dzieki bardzo Wink
 
Odpowiedz
#4
A ty masz poradnik jak to zrobić
https://www.youtube.com/watch?v=uw2D5SMTciE
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z mapą lomcio 0 986 06-19-2016, 13:23
Ostatni post: lomcio
  Problem z mapą Skooczekk 1 1,097 06-12-2016, 09:18
Ostatni post: MichaelMF
  Problem z mapą Kamil G (Gunio) 2 1,338 06-02-2016, 12:45
Ostatni post: Kamil G (Gunio)
  mapa wikus1234 1 934 05-29-2016, 10:49
Ostatni post: marus212
  Mapa Stary Dwór by GASEK01 woda. Arek Przybył 0 812 05-16-2016, 20:11
Ostatni post: Arek Przybył
  Problem z mapą BoskiLs 3 1,330 05-07-2016, 22:51
Ostatni post: BoskiLs
  mapa Damian9449 0 730 05-07-2016, 13:25
Ostatni post: Damian9449
Question Problem z mapą Toniek 1 998 05-07-2016, 08:44
Ostatni post: lolki loki
  Problem z mapą bindlbach v1 michal1998r 7 1,697 05-03-2016, 18:13
Ostatni post: michal1998r
  moja mapa rolnik3p 0 683 05-01-2016, 15:15
Ostatni post: rolnik3p



Przegląda: 1 gości

Menu