Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem ze zmianą mocy maszyny
#1
Witam.

Nigdy nie zmieniałem zapotrzebowania mocy maszyny lecz znalazłem fajny agregat który w mojej opinii ma trochę zawyżone zapotrzebowanie na moc.
I tu moja prośba czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakiej linijki szukać w agregacie by zmienić jego zapotrzebowanie na moc?

Z góry dzięki za pomoc
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
<neededPower>30</neededPower>

<powerConsumer

w tych linijkach musisz zmienić
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z masą ciagnika Teksai 2 80 09-22-2021, 04:29
Ostatni post: Teksai
  Problem z zapisywaniem M1Hu 1 120 09-19-2021, 13:35
Ostatni post: Darecki30
  Problem drogba14788888 0 137 09-05-2021, 16:12
Ostatni post: drogba14788888
  Problem z animacjami Mewinsky 6 307 08-27-2021, 17:22
Ostatni post: Ziuta
  Seasons problem Vertonosky 1 342 08-16-2021, 08:08
Ostatni post: Mirek777
  zmiana szerokości kół michal78563 2 225 07-28-2021, 21:39
Ostatni post: michal78563
  Problem z logiem Roxi2012 1 316 07-19-2021, 18:10
Ostatni post: Ziuta
  Simple IC problem HubPhotos 1 281 07-18-2021, 15:00
Ostatni post: HubPhotos
  Problem z włączeniem ModDesc PolskiRolnik1235 0 251 07-15-2021, 18:26
Ostatni post: PolskiRolnik1235
  sarutomasa map problem z pokosami Jarinio 0 422 06-27-2021, 18:57
Ostatni post: Jarinio



Przegląda: 1 gości

Menu