Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Seasons i Seasons GEO
#1
Witam
Mam pytanko odnośnie dobierania "GEO" do seasons.....
Na chwilę obecną najnowsza wersja to 1.3.2.0
Jeśli chcę dodać seasons GEO: Zachodnia Polska  sygnowana 1.1.0, gdzie podana jest informacja ,że:
... " który wymaga Sesons Mod w wer 1.1.0 od Realismus Modding. " .....
dużo nowsza wersja seasons ma znaczenie ? 
Wiem że GEO to tylko dodatek, ale jak się przekonałem nawet nie  pozorna modyfikacja potrafi nieźle namieszać......
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Z tego co kojarzę w nowszych wersjach nic nie zmieniali z rzeczami od pogody więc raczej powinno działać poprawnie wszystko.
 
Odpowiedz
#3
(02-05-2021, 17:58)Ziuta napisał(a): Z tego co kojarzę w nowszych wersjach nic nie zmieniali z rzeczami od pogody więc raczej powinno działać poprawnie wszystko.

oki, dzięki Wink
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Seasons GEO Darecki30 2 285 03-07-2021, 20:18
Ostatni post: Darecki30
  Seasons Rolnik009 0 201 03-07-2021, 14:08
Ostatni post: Rolnik009
  Wzrost trawy a seasons GEO Paw3ll 0 160 03-05-2021, 11:09
Ostatni post: Paw3ll
  Mod seasons 19 _StaryRolnik_ 2 244 02-06-2021, 16:55
Ostatni post: _StaryRolnik_
  Trawa i krzaki, Seasons guitarsolo 0 173 02-02-2021, 20:51
Ostatni post: guitarsolo
  Seasons BoskiLs 2 358 01-02-2021, 16:57
Ostatni post: BoskiLs
  nie produkuje sie gnojowica ani mleko gry włącze seasons mod Fenix 1 440 11-15-2020, 12:25
Ostatni post: RAFALEX
  Mod Seasons wyładuj tutaj Bartek1230102 1 316 10-24-2020, 15:42
Ostatni post: TJ98
  Tekstury balotów siana na Seasons Zebalaq 0 420 08-12-2020, 22:08
Ostatni post: Zebalaq
  Seasons mk926 2 658 07-22-2020, 19:19
Ostatni post: mk926



Przegląda: 1 gości

Menu