Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Tworzenie Mapy
Cześć wszystkim...
Od niedawna gram w Farming 19 i aktualnie szukam osoby która mogła by mi pomóc.
A mianowicie chodzi mi o stworzenie realistycznej mapki google.
Przyznam się że jestem zielony w tych sprawach a do tego brak mi czasu by zrobić taką mapkę..
Jeśli znalazł by się ktoś kto chciałby mi pomóc był bym wdzięczny...

Taka tam sobie reklama.
skoro jak piszesz że brak ci czasu do stworzenia tej mapy,to nikt tym bardziej nie zrobi ci jej na zamówienie .Inna jest sprawą ze jest duzo poradników w sieci na temat tworzenia map.. realistycznej mapki google..nawet moderator tej strony opracował osobiście poradnik i krok po kroku za pomocą jego poradnikai scryptu jego autorstwa można sie zabrac do tworzenia map terenów realnych
https://github.com/CrusheerPL/demGenerat...BPolska%5D

Tworzenie terenu przy użyciu demGen nie równa się tworzeniu terenu z google. Proszę nie wprowadzać w błąd
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!

yyyyy... chyba nie pomyliłem się i odnosnie mojej wypowiedzi odniosłem się do scryptu realnego terenu przy użyciu demGen nie z gogle i tu nie ma mowy wprowadzania nikogo w błąd....

Cytuję z opracowanego przeze mnie FAQ:
Cytat:UWAGA: często używane przez niektórych użytkowników określenia typu zdjęcia satelitarne, zdjęcia z google, mapa z google, przenoszenie terenu z google, etc. są nieprawdziwe i wprowadzają w błąd. Google Earth jest używany tylko jako podgląd, wszelkie niezbędne dane (dane wysokościowe, ortofotomapy (przetworzone zdjęcia lotnicze, nie satelitarne)) są pobierane tylko z serwerów Geoportali poszczególnych krajów.

Temat zostaje przeniesiony do działu Problemy rozwiązane bo do WIP w ogóle nie pasuje Huh
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!